Ufuk ve Çağrı ile tekrar masaya oturulacak

Ufuk ve Çağrı ile tekrar masaya oturulacak
Geçtiğimiz haftalarda Samsunspor’dan ayrılan oyunculardan Ufuk Budak ve Çağrı Ortakaya Kulüp yetkilileri tarafından Samsun’a davet edildi.

Geçtiğimiz haftalarda Samsunspor’dan ayrılan oyunculardan Ufuk Budak ve Çağrı Ortakaya Kulüp yetkilileri tarafından Samsun’a davet edildi. Takımın içerisinde bulunduğu karışıklıktan dolayı ayrılma kararı alan bu iki oyuncu dün Samsun’a geldi. Durum ile alakalı açıklama yapan Samsunspor sportif direktörü Coşkun Zeren şu sözlere yer verdi: “ Ufuk ve Çağrı sorunların çözülmesi durumunda Samsunspor’a geri döneceklerini her defasında dile getirdiler. bizde karar alarak bu oyuncuları Samsun’a davet ettik. Oyuncumuz Ufuk Budak Samsun’a geldi. Akşam saatlerinde de diğer oyuncumuz Çağrı Ortakaya gelecek. oturup konuşacağız ve anlaşmaya çalışacağız. Bu iki oyuncuyla yaklaşık 10 gündür sürekli irtibat halindeyiz.

Anlaştığımız durumda bu iki oyuncumuzla sözleşme imzalamak istiyoruz. Bu oyuncuların takıma gelmesinde sorun yok. Tahtanın kalkmasına da gerek yok zaten oyuncular bizim kulüpte görünüyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.