UCUZ KURTULDUK !

UCUZ KURTULDUK !
Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu Samsunspor-Mersin İ.Y karşılaşmasında yaşanan olaylar sonrası Kırmızı beyazlı Kulübü Disiplin Kuruluna sevk etmişti. Disiplin Kurulu ise olaylar sonrası Samsunspor’un cezasını belirledi.

 

Kırmızı beyazlı Kulüp para cezası ve Mersin İ.Y karşılaşmasını maraton ve vip tribünüde izleyen taraftarlarının Boluspor maçında seyirden yasaklanması cezası aldı ve günlerdir korkulu rüya haline gelen saha kapatma cezasından ucuz kurtuldu. 

 
MARATON VE VİP'DE MERSİN MAÇINI İZLEYEN TARAFTARLAR BOLU MAÇINA GİREMEYCEK
Kırmızı beyazlıların geçen hafta kendi saha ve taraftarı önünde oynadığı “SAMSUNSPOR-MERSİN İDMANYURDU TFF 1. Lig müsabakasındaki “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca, “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle” Futbol Disiplin kuruluna sevk edilmişti. Mersin İdman yurdu futbolcusu Sinan Kaloğlu’nun taraftarları kışkırtması sonucu yaşanan olayların ardından PFDK Samsunspor’a olaylarla ilgili cezasını açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden Profesyone Futbol Disiplin Kurulunun aldığı kararın ardından Samsunspor’a verilen ceza resmi ise şöyle açıklandı;SAMSUNSPOR Kulübünün, 17.02.2017 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR – MERSİN İDMAN YURDU TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON ALT TRİBÜN A,B,C,D,E,F, MARATON ÜST TRİBÜN A,B,C,D,E,F,G,H, VİP ÇİF A, VİP ÇİFT B bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 37.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 18.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübü idarecisi DENİZ COŞKUN ZEREN‘in, müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 60 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmişti”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.