UÇUK VAATLER!

UÇUK VAATLER!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Samsun'a gelerek Cumhuriyet Meydanı'nda partisinin hazırlamış olduğu mitinge katılacak. Kılıçdaroğlu'nun Samsun'da da "Uçuk vaatler" olarak tanımlanan seçim vaatlerini tetrarlayacağı öğrenildi.

NOTER TASDİKLİ VAAT
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Ne olursa olsun, ben Başbakan olayım" fikrinden yola çıkarak vatandaşı ikna etmek ve partisine oy kazandırmak için 40'dan fazla vaadi sıralaması ve bazı vaatlerini notere tasdik ettirmesi siyasi çevrelerce alay konusu oldu.

BİR SÜRÜ VAAT
CHP Seçim Bildirgesi'nde 1500 lira asgari ücret, ihtiyacı olan ailelere 720 lira aile garantisi, çiftçiye 1.5 liraya mazot, faiz borcunun yüzde 80'inin silinmesi, emekliye iki maaş ikramiye gibi vaadlerle dikkati çeken Kılıçdaroğlu, tüm bu vaadleri hangi kaynakla gerçekleştireceğini şöyle açıkladı.

İŞTE KAYNAK!..
Kemal Kılıçdaroğlu Twitter'deki yaptığı açıklamada, "Vaatlerimizin tamamını yerine getireceğiz; bunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kaynaklarımız var, Türkiye’de para var. Sorun parada değil, önemli olan parayı nerede ve nasıl kullandığınızdır." ifadelerini kullandı. Böyle vaat olur mu? Diye tepki çekti.

ENFLASYON HORTLAYACAK!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu kaynak olarak parayı gösterdi. Bundan da Merkez Bankası'nın karşılıksız para basacağı ve Enflasyon canavarının yeniden hortlayacağı, one minute(van minut) diyen Türkiye'nin uluslarararası camiada "Go out" olacağı ve IMF kapısında dileneceği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum