TV'DE SESSİZLİK HAKİMDİ

TV'DE SESSİZLİK HAKİMDİ
Ptt 1.lig'de dün oynanan Manisaspor-Samunspor karşılaşmasında tribünlerin boş kalması maçta sessizliği bozmazken maçı yayınlayan Trt Web tv'nin sprikeride yaklaşık 15 dakika maçı anlatmayarak şaşkınlık yarattı.

MANİSA'DA SESSİZ SİNEMA
Manisaspor-Samsunspor maçında adeta sessizlik karşılaşmaya damgasını vurdu. Passolig uygulamasının ardından Türkiye'de bir çok maçta tribünlerin boş kalması ve karşılaşmaların kapalı gişe yerine boş gişede maç yapmaları Manisa'da dün fazlasıyla hissedildi. Ev sahibi Manisaspor tribünlerinde boş kalırken misafir takım tribünlerinde ise yaklaşık 30 Samsunspor sevdalısı yerlerini aldı.

15 DAKİKA SPİKER KRİZİ YAŞANDI
Öte yandan karşılaşmadaki bir sessizlikte maçı anlatması gereken spikerden geldi. Manisaspor-Samsunspor karşılaşmasının başlama vuruşunun ardından Trt Web tv'de de yaklaşık 15 dakika spker krizi yaşandı. Bu gelişemlerin ardından karşılaşmanın 15. dakikasın'da maçı anlatan spiker niyahet sessizliği bozdu mücadeleye adeta renk geldi. Öte yandan Samsunspor'lu taraftarlar takımlarınn 3 puanı 3 golle kazanmalarının ardından futbolcularla büyük sevinç yaşadılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.