TÜYAP SAMSUN 5. İNŞAAT FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

TÜYAP SAMSUN 5. İNŞAAT FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Tüyap Samsun 5. İnşaat Fuarı katılımcılardan büyük ilgi gördü.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON), TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Samsun Şubesi, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ve KOSGEB’in değerli destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan Fuar 78 firmayı 30 ilden gelen ilgili  ziyaretçisini  Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi  çatısı altında bir araya getirdi.

İş Görüşmeleri, Ön Anlaşmalar ve Gerçekleşen Satışlar
Ordu’ dan Erzurum’ a, Sinop' tan Zonguldak' a özellikle Karadeniz ve  İç Anadolu olmak üzere  30' un üstünde şehirden Samsun 5.İnşaat Fuarını ziyaret etmeye gelen sektör firmaları, katılımcı firmalar ile ürün ve hizmetleri hakkında verimli görüşmeler gerçekleştirerek bayilik ve mal alımı konusunda önemli iş bağlantıları kurdular. Fuar süresince önemli satışlar, satın almalar gerçekleşti. Fuar firmalara 2019’un ilk çeyreğinde önemli ve pozitif finansal ivme kazandırdı. Kurulan ticari bağlantılar, önümüzdeki dönemlerde de, pek çok ürün satışı ve anlaşmanın gerçekleşeceğinin sinyallerini verdi.

5-insaat-fuari-3.JPG

Farklı Ülkelerden Gelen Heyetler, Stant Açan Firmalar ile İlk Temaslarını Gerçekleştirdi  

 Azerbaycan, Gürcistan, Irak, Mısır, Nijerya ve Çin' den gelen iş adamları, katılımcı firmalar ile ikili görüşmeleri gerçekleştirdi. Fuar süresince yurtdışından gelen iş adamları Uluslararası mal ve hizmet satın alımları, bayilik ve inşaat projeleri hakkında önemli bağlantılar kurarak, ülke ve bölge ihracatı için faydalı adımlar attı.

Sektörel Paneller Mühendis ve Mimarları Samsun’ da Buluşturdu
“TMMOB Mimarlar Odası Samsun Şubesinin düzenlediği "Akustik Yönetmeliği", TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesinin düzenlediği "Binalarda Isolation Akıllı Sistem Çözümleri" TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Samsın Şubesinin düzenlediği "Yerel Yönetimler ve Enerji" TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesinin düzenlediği "Samsun ve Deprem" konulu paneller ile ülke ve bölge genelinden gelen mühendisleri Samsun 5. İnşaat Fuarı’nda buluşturdu. Konusunda yetkin panelistler tarafından sektörle ilgili gelişmeler, güncel sorunlar ve çözümleri hakkında detaylı bilgiler verilen panellerde, fuara gelen dinleyicilerin sorularıyla katılım gösterdikleri interaktif etkinlikler önümüzdeki yıllarda sektör ve sektör mensuplarını bir araya getireceğini kanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.