TÜYAP FUARINA İLGİ ÇOK DÜŞÜK

TÜYAP FUARINA İLGİ ÇOK DÜŞÜK
TÜYAP tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile hazırlanan Karadeniz Kitap Fuarı Tekkeköy'de protokol üyelerinin kordela kesimiyle açıldı. Halk tarafından Kitap Fuarına ilginin çok düşük olduğu gözlendi.

YAZARLAR GÖRÜCÜYE ÇIKACAK
Avrupa Birliği Projesinden yararlanan Yayınlama Özgürlüğü Yolunda bir Panel de düzenlenecek olan Fuarda kitabı yayınlanan yazarların imza günü yapılacak. Türkiye'de yazarlığı ve okurları tarafından tanınmış olan yazarların yanı sıra Yerel yazarlara da fırsat tanınacak.

FUARA İLGİ ÇOK DÜŞÜK
Karadeniz'de bir ilk olmasına rağmen 150 Yayınevi ve sivil toplum kuruluşu üyeleri ile konuk edilecek 500 yazar ve protokol üyeleri de olmasa, Fuar da "İn-cin top oynuyor" denilecek kadar sönük geçen bir fuar belki bu güne kadar hiç bir şehirde gerçekleşmemiştir.

REKLAM KAMPANYASI ZAYIF
Avrupa Birliği'nden Proje katkısı aldığını düşündüğümüz bu Fuarın düzenleyicileri, 500 yazara, 150 yayınevine, protokol üyelerine ulaşabilmişler ancak Fuara gelmesi ve gezmesi gereken vatandaşa ulaşmada etkin bir reklam kampanyası düzenlemediklerinden gereken ilgiyi Samsun halkından göremediler.

CUMHURBAŞKANI'NIN MİTİNGİYLE AYNI GÜNE GETİRİLDİ
Tekkeköy İlçesi'nde TÜYAP tarafından düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarı'nın ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting yapacağı güne denk getirilmesi de ayrıca manidar bulundu. Fuarı Cumhurbaşkanı Erdoğan açmadığına göre, aynı güne rastlatılmasının cevabı, düzenleyicilerden beklenen bir durum oldu.Onur Emirza

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum