TÜTÜNCÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

TÜTÜNCÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ!
Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü dün öğle saatlerinde makam arabasıyla geçirdiği kazayı ucuz atlattı. Kazanın olduğu bölgeye gelirken hızını yavaşlatan Tütüncü ve kazaya karışan TIR şoförü kazadan yara almadan kurtuldu.

SAĞ TEKER YERİNDEN ÇIKTI

Samsun'da Derecik mevkiinde bulunan, trafik ışıklarının bulunmadığı Kamyon Garajı Sapağı'nda gerçekleşen kazada TIR ile çarpışma sonucu bulunduğu yoldan çıkarak sapakta bulunan bariyere çarptı. Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü tarafından kullanılan makam arabasının çarpıştıktan sonra sağ ön tekeri büyük hasar gördü. 

TRAFİK KISA SÜRELİ AKSADI

Kazadan sonra hasar tespiti yapılması için araçların yerinin değişmedi. TIR yoldan çekilmediği için o yönde giden araçar yolun dışındaki boşluktan geçerek yollarına devam etti. Emniyet ekiplerinin oaly yerine gelmesiyle araç sahibinin TIR'ı bulunduğu yerden kaldırmasıyla trafik eski akışına döndü.

YARALANMA OLMADI

Kazanın olacağını anlayan Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü'nün aracın hızını düşürmesiyle ucuz atlatılan kazada her iki sürücü de yara almadan kurtuldu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.