Tutuklandığını yakınlarına cep telefonuyla haber verdi

Tutuklandığını yakınlarına cep telefonuyla haber verdi
SAMSUN'da, 'uyuşturucu ticareti yapmak suçundan' kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası ve 16 bin 600 lira para cezası bulunan 32 yaşındaki İsa Çetinkaya adliyeye bir işi için gelince yakalandı.

İşlemleri tamamlandıktan sonra da cezaevine teslim edildi. Çetinkaya cezaevine gittiğini yakınlarına cep telefonuyla haber verdi. 

İsa Çetinkaya bir süre önce Samsun Adliyesi 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'uyuşturucu ticareti yapmak ve sağlamak' suçlarından tutuksuz olarak yargılandı. Yargılanma sonunda suçlu bulunarak 5 yıl hapis ve 16 bin 600 lira para cezasına çarptırıldı. Karar Yargıtay tarafından onanınca hakkında yakalama emri çıkartıldı. 

PARA CEZASINI ÖĞRENMEK İÇİN ADLİYEYE GİDİNCE

Hakkındaki hapis cezasının onandığından habersiz olan Çetinkaya, uyuşturucu suçundan aldığı para cezasının taksit tutarını öğrenmek için adliyeye gitti. Burada hakkında yakalama emri olduğu ortaya çıkınca adliye polisi tarafından gözaltına alındı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi. İsa Çetinkaya cezaevine gittiğini yakınlarına cep telefonuyla haber verdi.  (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.