TUTOĞLU GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

TUTOĞLU GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
CHP Samsun Milletvekili A. Adayı İsmail Tutoğlu gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Mehmet Hazinedar ile görüşen Tutoğlu, Neden aday olduğu konusunda bilgi verdi.

KARŞI DEVRİME KARŞI
CHP Samsun Milletvekili A.Adayı İsmail Tutoğlu Siyasete neden atıldığı konusunda yaptığı açıklamada,"Samsun için, Türkiye için ben de varım. Eğitimci, sendikacı, demokrat, Atadan, gönülden Cumhuriyet Halk Partili olarak Türkiye'de son yıllarda yaşanan karşı devrime dur demek için ben de varım."şeklinde ifade etti.

TUTOĞLU KİMDİR
Bafra çamaltı köyü nüfusuna kayıtlı olan Tutoğlu, İlkokulu Pazar Başköy ilkokulunda okuduktan sonra Samsun İlkadım Ortaokulu ve Atakum Endüstri Meslek Lisesi Yapı bölümünü bitirdi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi'ni bitirerek Tarih Öğretmeni oldu. Öğretmenlik mesleğinden sonra Sendikal mücadeleye başlayan Tutoğlu, Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanlığı'na kadar yükseldi. Siyasete atılmak için bu görevinden 2014 yılı sonlarına doğru ayrılan Tutoğlu, CHP'den Samsun Milletvekili A.Adayı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.