Türkmenlere TIR dolusu yardım

Türkmenlere TIR dolusu yardım
Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, başlattığı yardım kampanyasında toplanan yardımları Hatay’daki Türkmen kamplarına yolladı.

Irak ve Suriye’deki iç savaştan etkilenerek Türkiye'ye sığınan Türkmenlere yardım amacıyla toplanan gıda ve giysi malzemeleri, Bafra Ülkü Ocakları hizmet binasının önünde bir TIR'a doldurularak Hatay’daki Türkmen kamplarına dualarla uğurlandı.

Burada bir konuşma yapan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, ’’Vatandaşlarımızın Türkmen kardeşlerimize gönderilmek üzere bizlere emanet ettiği yardımları Allah’ın izniyle bugün yolladık. Bize bu noktada yardımcı olan vatandaşlarımıza, iş adamlarımıza, esnafımıza, yardım derneklerimize, çok teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Bildiğiniz gibi 2,5 yılı aşkın süredir Bafra Ülkü Ocakları'nda güzel bir ekiple görev yaptık. Bugüne değin, onlarca güzel ve anlamlı projeye, sosyal faaliyete, kültürel etkinliğe imza attık. Bir çok sosyal sorumluluk etkinliğinde yer aldık. Türkmen kardeşlerimize yönelik yaptığımız bu yardım kampanyası da bunlardan biriydi. Halkımızın desteğiyle yaptığımız bu yardımlar ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin sıkıntılarına bir nebze de olsa çözüm olacaktır.’’ dedi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.