'TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLSUN İSTİYORUZ'

'TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLSUN İSTİYORUZ'
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme AK Parti İlçe Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada, her anlamda Türkiye'ye örnek olacak çalışmalar gerçekleştireceklerini belirterek, "Samimiyet ve iyi niyet insanları memnun eder" dedi.

Başkan Mustafa Demir, 'İade-i Ziyaret' programları kapsamında AK Parti Terme İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı İbrahim Ar ve partililerle bir araya gelen Başkan Mustafa Demir, Terme'nin ve Samsun'un 5 yıl içerisinde çok önemli atılımlara sahne olacağını söyledi. 

"SAMİMİYET VE İYİ NİYET YETER"
Başkan Demir, "Büyükşehir ve ilçe ayrımını kaldırıp hep birlikte çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Sizlerin her birinizin katkısını da alarak, tüm imkanlarımızı da kullanarak çok çalışacağız. Yapacağımız her icraat, her eylem Türkiye'ye örnek olsun istiyoruz. Samimi ve iyi niyetli olmak yetiyor. Böylelikle hizmet ettiğimiz insanların memnuniyeti oluşuyor" dedi.

partililere-seslendi-demirr-6.jpeg

"BAŞKAN DEMİR ÇAĞ ATLACAK"
Ziyarette konuşan AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar, Başkan Mustafa Demir'e ziyareti için teşekkür ederek, "Bakanlık tecrübesi de bulunan sayın Başkanımızın Büyükşehir'e, Samsun'a çok büyük kaktıları olacak. Başkanımızın yapacağı hizmetler ve yatırımlar Büyükşehir Belediyesi'nde yeni bir çağ başlatacak. Bizler de Terme ve Termeliler olarak bu durumdan istifade edeceğiz" dedi.

partililere-seslendi-demirr-1.jpeg

"BİRLİKTELİĞİMİZ BOZULMASIN"
Belediye Başkanı Ali Kılıç ise, AK Parti'nin 'çok büyük bir aile' olduğuna vurgu yaparak, "Başkanımızın bilgi, birikim ve tecrübesinden faydalanacağız. Yapacağı hizmetler, yatırımlar ile ilçelerimizde kalkınma hamleleri başlayacak. Bunu birlikte başarabileceğimize inanıyorum. Rabbim bu güzel birlikteliğimizi bozmasın" ifadelerini kullandı. AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu da, Mustafa Demir'in, partinin Samsun'da 'Kurucu il başkanı' olduğunu hatırlatarak, "Sayın Başkanımız önümüzdeki süreçte her yönüyle şehrimizin gelişimine katkı sağlayacaktır. Gönül Belediyeciliği'nin en güzel örneklerini ilçelerimizde ve Büyükşehir'de göreceğiz" diye konuştu.

partililere-seslendi-demirr-7.jpeg

TERME BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET 
Başkan Mustafa Demir, ilçe teşkilatı sonrası belediyeye geçerek Başkan Ali Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Başkan Kılıç'a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Demir, "31 Mart Yerel Seçimleri'nde gösterdiğiniz çaba ve ortaya konulan başarı takdiri hak ediyor. Bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere başarı diliyorum" dedi.

partililere-seslendi-demirr-2.jpeg

VATANDAŞLARDAN YAKIN İLGİ
Parti teşkilatı ve belediye ziyaretleri sırasında Termeliler'le de buluşan Başkan Mustafa Demir, kendisine gösterilen yakın ilgiye teşekkür etti. Başkan Demir, "Terme'nin sorunlarını çözerek, ilçemizi yeni yatırım ve hizmetlerle buluşturarak Termeliler'in bize gösterdiği sevgiye, inanca layık olmaya çalışacağız" diye konuştu.
 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.