'TÜRKİYE'YE ÖRNEK BİR İLÇE OLACAĞIZ'

'TÜRKİYE'YE ÖRNEK BİR İLÇE OLACAĞIZ'
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Demirtaş, "Yeni dönemde hayata geçireceğimiz projelerle Türkiye’ye örnek bi

3r2a1017.JPG

Gazi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Başkan Apaydın ve yönetim üyelerini, Başkan Demirtaş kapıda karşılayarak misafir etti.Sohbet ortamında gerçekleşen nezaket ziyaretinde Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın,''Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a şahsım ve arkadaşlarım adına yeni döneminde bir kez daha başarılar diliyorum" dedi.

3r2a1027.JPG

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirtaş“İlçemizde maddi  olanaklarımızın el verdiği kadarı ile İlkadım'ı en güzel yerlere taşımak için esnafımızla ve halkımızla, çalışmalarımızı birlikte sürdürüyoruz. Daha önceki dönemde'de iz bırakan projelerimizle, yaptığımız çalışmalarla insan odaklı sosyal belediyecilikte büyük mesafeler kat ettik. Yeni dönemde hayata geçireceğimiz projelerle Türkiye’ye örnek bir ilçe olmaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaret Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın,Başkan Demirtaş'a kabartmalı yaldız işlemeli Türk bayrağı plaket takdimi ile son buldu.

3r2a1040.JPG
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.