• BIST 105.026
  • Altın 162,753
  • Dolar 3,9187
  • Euro 4,6430
  • Samsun 4 °C
  • Ankara 4 °C
  • İstanbul 11 °C
  • 'SORUN KALMADI KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM'
  • 4 FUTBOLCU TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI
  • Hedef 3 Puan
  • 'SORUN KALMADI KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM'
  • 4 FUTBOLCU TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI
  • Hedef 3 Puan

Türkiye’nin Yağı Türkiye’nin Ustalarıyla

Türkiye’nin Yağı Türkiye’nin Ustalarıyla
Türkiye’nin yağı Turyağ Samsun’da Türkiye’nin Ustalarıyla buluştu

 

Cargill Gıda Türkiye, Turyağ markası için başlattığı “Türkiye’nin Yağı, Türkiye’nin Ustalarıyla” buluşmalarına Samsun ile devam etti

Samsun ve civar illerden yaklaşık 150 pastane ve börek ustasının katıldığı etkinlikte bir konuşma yapan Cargill Gıda Türkiye Pastacılık Yağları Satış Müdürü Halit Görgülü, Türkiye genelinde çok sayıda pastane ve börekçinin Turyağ müşterisi olduğunu belirterek, “Turyağ olarak, her geçen gün geliştirip zenginleştirdiğimiz yenilikçi ürün portföyümüzle her zaman sizin yanınızda olacağız. Önümüzdeki dönemde, tüm Türkiye’deki ustalarımıza lezzetlerine lezzet katmaları için destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Çiftçiler, müşteriler, yerel yönetimler ve toplumlarla 150 yılı aşkın bir süredir bilgi ve deneyimini paylaşma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Cargill Gıda Türkiye, bünyesindeki Turyağ markası için başlattığı “Türkiye’nin Yağı, Türkiye’nin Ustalarıyla” etkinlik serisine İstanbul ve Bursa’nın ardından Samsun’da devam etti. Samsun Anemon Otel’de düzenlenen ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmaya, Cargill Gıda Ortadoğu, Türkiye ve Kuzey Afrika AR-GE Lideri Aylin Aksoy, Cargill Gıda Türkiye AR-GE Müdürü Ela Ergüney ve Pazarlama Müdürü Füsun Uğur’un yanısıra, Turyağ kullanan yaklaşık 150 Samsunlu pastacılık  ustası katıldı. Turyağ Pastacılık Ustaları, Turyağ’ın çeşitli ürünlerini kullanarak yaptığı pastacılık uygulamaları ile en güncel trendleri konuklarla paylaşırken,  Cargill Gıda Türkiye Pastacılık Yağları Satış Müdürü Halit Görgülü ve  Cargill Gıda Türkiye AR-GE Müdürü Ela Ergüney de marka ve ürün portföylerine ilişkin sunumlarını katılımcılarla paylaştı.Görgülü, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Turyağ satış organizasyonu olarak, Türkiye’nin farklı yerlerindeki satış noktalarımızla çalışıyoruz. Bu noktalar aracılığıyla direkt satışlarımızı yaparken, sahadaki satış ekibimiz aracılığıyla da pastanelere ve ürünlerimizi kullanan börekçi, baklavacı gibi noktalara ulaşıyoruz. Yağlarımızı kullanan ustalara yönelik düzenlediğimiz etkinliklerimizi bugüne kadar İstanbul ve Bursa’da gerçekleştirdik.  Bugün Samsun etkinliğimizin ardından önümüzdeki günlerde de Ankara, İzmir, Antalya ve Adana’daki ustalarımızla da buluşacağız. Turyağ olarak önümüzdeki dönemde de, tüm Türkiye’deki ustalarımıza lezzetlerine lezzet katmaları için destek vermeye devam edeceğiz.”
 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN GAZA BASTILAR13 Kasım 2017 Pazartesi 13:40
  • YAĞIZ BEBEK İLACINA KAVUŞTU12 Kasım 2017 Pazar 13:06
  • BALKAN TÜRKLERİ ATATÜRK'Ü DUALARLA ANDI12 Kasım 2017 Pazar 12:36
  • 10 KASIM’DA EN ÖZEL KAREOGRAFİ11 Kasım 2017 Cumartesi 13:53
  • EKMEK VE YÖRESEL LEZZETLER PAZARI09 Kasım 2017 Perşembe 13:35
  • NOSTALJİK KAHVEHANE05 Kasım 2017 Pazar 12:45
  • 60 YILDIR AYNI MESLEKTE05 Kasım 2017 Pazar 12:40
  • KÜLTÜREL DEĞERLERLERİN TANITILMASI05 Kasım 2017 Pazar 12:00
  • BAKIRLA GEÇEN ÖMÜR02 Kasım 2017 Perşembe 13:40
  • Ambarköy Açık Hava Müzesi02 Kasım 2017 Perşembe 13:00
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2007 DENGE GAZETESİ | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0362 420 04 28 | Faks : 0362 431 55 53 | Haber Scripti: CM Bilişim