TÜRKİYE'NİN ÖNEMİ....

Türkiye'nin yükselen grafiği ve kendi başına hareket etme kabiliyetine sahip olmaya başladığı son yıllarda, dış güçler farklı yöntemlerle ülkemize saldırmaya başladılar. Suriyedeki bölünmüşlük, dağılmışlık ve olumsuzluklar, aslında ülkemiz üzerinde düşünülen hainliklere zemin oluşturmak içindir.

Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın milli ve yerli duruşu sayesinde ülkemiz söz konusu bu hainlerin tuzağına düşmemiş, kendisini korumayı başarmıştır. 15 Temmuz hain işgal hareketine karşı başarı  ve Suriye Afrindeki galibiyet bunun en bariz sonuçlarındandır. Çok stratejik bölgede olan ülkemiz, onurlu ve dünyaya hükmeden bir geçmişi olan milletimiz, kullanılmamış  tabiî kaynaklara sahip  vatan topraklarımız; dünya egemenlerinin gözünü üzerimize dikme nedenlerinin başlıcalarıdır.

İki milyar nüfusa yakın dünya müslümanlarının hamiliğini ve abiliğini, ümmet bilinci çerçevesinde ülkemiz yapmaktadır. Bu da ayrı bir değer ve sorumluluk ama bir o kadar da zorluktur. Hem ülkemizi geliştirerek sorunsuz idâre etmek hem de ümmet bilinci ile dünya müslümanlarına sahip çıkarak rehberlik yapmak elbette dünya egemenlerini rahatsız etmektedir.

Siyonistlerin ülke içindeki trolleri  de ayrı bir mücadele alanıdır. Milli ve yerli olan her şeye muhalefeti görev sayan ülke içi hainlerle uğraşmak da, topluma hizmet adına harcanacak enerjiye engel olmaktadır. PKK, DEAŞ, FETO gibi örgütlerle yapılan iç ve dış mücadele de günümüzün en önemli güvenlik sorunlarımız arasında yer almaktadır.

Ülkemizi çağdaş ülkeler seviyesine getiren, bazı hizmet alanlarında gelişmiş ülkeleri de geride bırkamayı başaran Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğanın görevden uzaklaştırılması dış düşmanlarla iç muhalefetin ortak arzusu haline gelmiş, tüm stratejiler ve çalışmalar bunun üzerine inşa edilmiştir.

Zaman zaman sayın Cumhurbaşkanımız iç ve dış hainlerle yapılan mücadalede yalnız kaldığını telaffuz etmiştir. Milletimizin yüksek teveccühünü kazanan Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve ısrarlı mücadelesi sayesinde milletimiz ve ülkemiz bir çok olumsuzlukları aşmıştır.

Erdoğansız bir Türkiye, Erdoğansız bir Ak Parti için mücadele veren iç muhalafet ve dış düşmanlara karşı milletçe sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Bugün için böyle bir tavır almak ülkemiz için önemli bir hizmettir. Türkiyenin önemi her gün biraz daha artmakta ve anlaşılmaktadır. Bu nedenle de, çıkarları engellenen güçler ülkemiz üzerinde çeşitli planlar yapmaktadır. Bekâ sorunu yaşadığını en yüksek ağızlardan duyduğumuz ülkemize sahip çıkmak her imanlı, milli ve yerli kimselerin vicdani  e hukuki sorumluluğudur.

Bizler bu sorumluluğun bilinci ile devletimizin yanında yer alarak, ülke, vatan ve millet müdafamıza kaktı sağlayacağız.  Sorumluluğumuz neyi gerektiriyorsa, onun için her bedeli ödemeyi göze alacağız. Yeter ki, vatanımız, milletimiz ve devletimiz payidar olsun. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sami Kesmen Arşivi
SON YAZILAR