“TÜRKİYE’NİN GELİŞMESİ İÇİN YENİ ANAYASA GEREKLİ”

“TÜRKİYE’NİN GELİŞMESİ İÇİN YENİ ANAYASA GEREKLİ”
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye'nin gelişmesi için, yeni anayasanın mutlaka yapılması gerektiğine dikkat çekerek, 7 Haziranda yapılacak seçimin bu nedenle büyük önem taşıdığını söyledi.

Bakan Çağatay Kılıç memleketi Samsun’da seçim çalışmalarına devam ediyor. Bakan Çağatay Kılıç, günün ilk seçim çalışmasına Samsun Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan toplantı ile başladı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nca düzenlenen kahvaltılı sohbet toplantısında sanayici ve tüccarlara hitap eden Bakan Çağatay Kılıç, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerin Türkiye'nin önünü açacağını ifade etti. Bakan Çağatay Kılıç, “Türkiye'de güven ortamı var. Biz bu ortamı oluşturmak için çok büyük çabalar sarf ettik. Biz yaptıklarımızla konuşuyoruz. Zamanında Türkiye'de iktidara gelenler 3,5 sene dayanamadılar. Gitmek zorunda kaldılar. Biz 13 yıldır istikrarlı bir şekilde güven ortamında yolumuza devam ediyoruz. Bu yolculuğumuz, bu yürüyüşümüz, 2023'e, 2053'e ve 2071'e kadar devam edecek." diye konuştu.

Türkiye'nin gelişmesi için, yeni anayasanın mutlaka yapılmasının önemine işaret eden Kılıç, seçimlerin bu nedenle büyük önem taşıdığını ifade etti.

Türkiye’nin gelişmesi için bazı yapısal sorunların değişmesi gerektiğini kaydeden Bakan Çağatay Kılıç şöyle devam etti:

"Zihniyetin değişmesi gerekiyor. Bizim hep beraber birlik içinde geleceğe yürümek için ülkemizi, ekonomimizi geliştirmek için çalışmamız gerekiyor ama şunu bilmek lazım. Türkiyemizin kökü, medeniyeti, gücü tarihimizden geliyor. Biz çok güçlü bir devlet geleneğine sahip bir milletiz. Bu yürüyüşümüze oradan aldığımız güçle devam etmemiz gerekiyor.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum