Türkiye’nin gelişme gösterdiği 3 dönem olmuş

Türkiye’nin gelişme gösterdiği 3 dönem olmuş
Samsun AK parti Milletvekili adayı Kamuran Özden, seçim çalışmalarına Canik ilçesinde devam etti. İlçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşların temsilcilerinin ve sanayi sitesi esnaflarının organize ettiği kahvaltıya katılan Özden...

‘Türkiye de huzurun, refahın, gelişmenin yaşandığı 3 dönem olmuştur. Adnan Menderes, Turgut Özal ve kurucu genel başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı dönem. Bunun sürmesini istiyoruz’ dedi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK parti Milletvekili adayı Kamuran Özden, Canik ilçesinde ki Sivil Toplum Kuruluşları ve Eski Sanayi sitesinde ki esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Büyük ilgi gören Özden, burada yaptığı konuşmada Türkiye’de istikrarın devam etmesinin şart olduğunu dile getirerek, ‘Türkiye Cumhuriyeti tarihinde huzurun, refahın, istikrarın ve gelişmenin yaşandığı 3 dönem yaşanmıştır. Birincisi Adnan Menderes dönemidir. Ülkemizin kalkınmaya başladığı, gelişme gösterdiği  bu dönemim nasıl bittiğini biliyorsunuz. İkinci dönem 80’li yıllarda yaşanan Turgut Özal dönemi. Maalesef bu dönemi de el birliği ile bitirdiler. Üçüncü dönem ise kurucu genel başkanımız halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2002 yılında başlattığı ve sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile devam eden dönem. Büyümenin, gelişmenin, huzurun, refahın, yatırımın en çok yaşandığı İMF’ye olan borcun tamamen kapatıldığı bu 13 yıllık dönem. Sandıktan çıkamayanlar bu 13 yılda bir çok kez çeşitli yollarla bu dönemi baltalamaya bizi engellemeye çalıştılar. Şimdi de aynısını yapıyorlar. Başaramayacaklar. Bu ülke bir daha o karanlık dönemlere, o koalisyon dönemlerine, o darbe dönemlerine geri dönmeyecektir. Çocuklarımız için, geleceğimiz için, istikrarın devamı için çalışmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.

Ak Parti Milletvekili adayı Kamuran Özden, daha sonra sanayi esnafını ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.