TÜRKİYE'NİN BAŞARISI OLACAK

TÜRKİYE'NİN BAŞARISI OLACAK
AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada “Bir olmalı, iri olmalı, beraber olmalı, hep birlikte Türkiye olmalıyız. Bizim inancımız göre AK Parti'nin başarısı da Türkiye'nin başarısı olacaktır.” Dedi.


KAN VE GÖZYAŞINDAN BESLENENLER VAR

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Ecdadımız 400 yıl boyunca Mescid-i Aksa'da hizmet etme şerefine nail olmuştur.  Bu süre zarfında ecdadımız büyük incelikler ve hassasiyetler göstermiştir. Bugün yaşanan zulümlere bakınca onları rahmet ve hasretle yad etmemek mümkün değildir. Ecdadımızı bir kez daha rahmet ve şükranla yad ediyoruz. Mescid-i Aksa'nın duvarlarını restore eden Mimar Sinan, batı duvarının dış kısmına, Yahudilerin ibadetlerini yapabilmeleri için de bir alan açmıştır. Kudüs'teki farklı Hristiyan mezhepleri arasında herhangi bir konuda anlaşmazlık çıktığında çözüm için gidilen kişi Müslümanların şehirdeki dini lideri olan Kudüs müftüsü olmuştur. 400 yıl boyunca burası bizim kontrolümüzde bulunurken diğer dinlere hayat hakkı vermeyelim gibi bir düşünceye ecdadımız asla kapılmamıştır. 1. Dünya Savaşı'nda, güney cephemizdeki tüm savaşları, Kudüs, Mekke ve Medine'yi korumak için verdik. Bölgeyi işgale gelen İngilizlere vurulan en büyük darbelerden biri olan Kut'ül Amare Zaferi ve Fahrettin Paşa'nın Medine müdafaası hala hatıralardadır. Ne yazık ki şimdi buralarda zulümler yapılmaktadır. Bölgenin geleceğine dair kirli planları olan, kan ve gözyaşından beslenen çevreler bulunmaktadır. Müslümanların artık kavgaya değil dayanışmaya, birbirine daha çok kenetlenmeye ihtiyacı var.

YENİ BİR ATILIM DÖNEMİ İÇİNDEYİZ

AK Part Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız TBMM’de grup toplantımızda yaptığı konuşmada bu gerçekleri, yapılması gerekenleri ve buralarda ki ziyaretlerini en güzel şekilde açıklamıştır. Ülkemize zarar vermek isteyenler Gezi olaylarına ümit bağladılar olmadı, FETÖ'ye ümit bağladılar yine olmadı. Bir ara DEAŞ'ı üzerimize yönlendirmeye çalıştılar, sınırlarımızı sıkıca kapatıp onu da büyük ölçüde engelledik. PKK, PYD ve YPG, artık bu üçlemeye ilave etmemiz gereken SDG'den hala ümitlerini kesmediler. Ama hiç ümitlenmesinler oradan da bir şey çıkmayacak. Ülkemize zarar vermek isteyenlerin farklı kesimler üzerindeki arayışlarının hepsinin farkındayız. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi girdiğimiz her mücadele bir yeniden doğuştur. Yeni bir atılım dönemi içindeyiz. Bu atılım dönemi demokrasi, değişim ve reform dönemidir. Şu an bunu yaşıyoruz. Bir olmalı, iri olmalı, beraber olmalı, hep birlikte Türkiye olmalıyız. Bizim inancımız göre AK Parti'nin başarısı da Türkiye'nin başarısı olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.