TÜRKİYE'DE MARKA YOK MU?

TÜRKİYE'DE MARKA YOK MU?
TSO'da yapılan toplantıda, Avrupa'daki marka değerinden geri olduğumuz iddia edildi

KONUŞMACILAR KENDİLERİNE KONUŞTU

Samsun Sanayi ve Ticaret Odası(STSO) Genç Girişimciler Kurulu tarafından "Şirketimin Değeri" adlı bir etkinlik düzenlendi. STSO Davut Altan Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik rağbet görmeyince konuşmaçılar kendilerine konuştu.

ÖN PLANA ÇIKMAK İÇİN YARIŞTILAR
Düzenlenen etkiliğe katılan iş adamları beklenen çoğunluğun oluşmamasına rağmen şirketlerinin kuruluşlarını anlattı. Şirketlerinin kuruluşlarını anlatan iş adamları mübalağa yaparak, kendini ön plana çıkarmaya çalıştı. Samsun Ticaret Sanayi Odası Davut Altan Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen etklinlikte iş adamları kendilerini ön plana çıkarabilmek için adeta birbirleri ile yarıştı.

TÜRKİYE'DE TEK MARKA YOK!
Ayrıca konuşmacılardan biri “Maalesef Türkiye olarak önemli bir marka değeri oluşturduğumuzla övünsek de Avrupa’daki marka değerinin gerisindeyiz. Nasıl bir Çin ile Türk marka değeri arasında fark varsa, Türk marka değerleriyle Avrupa ülkeleri marka değerleri arasında marka değeri farkı var" diyerek Türkiye'de sadece kendi markası varmış gibi kalite oranına vurgu yaptı. Ahmet Ufuk  ERKAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.