TÜRKİYE BİYOTEKNOLOJİDE 1 BASAMAK DAHA YÜKSELDİ

TÜRKİYE BİYOTEKNOLOJİDE 1 BASAMAK DAHA YÜKSELDİ
Dünyada adından söz ettiren Türk firması VSY Biotechnology, Market Scope’un dünyayı etkileyen uluslararası göz biyoteknolojisi şirketleri sıralamasında 1 basamak daha yükselerek 13. sıraya yerleşti.

Uluslararası bağımsız araştırma şirketi Market Scope’un gerçekleştirdiği “Global Göz İçi Lens Genel Raporu-2014” araştırması sonuçlarına göre VSY Biotechnology dünya göz biyoteknolojisi endüstrisinde 13. sıraya yükseldi.

Market Scope’a ilk kez 2008 yılında toplam 65 firma arasından 38. sırada giriş yapan VSY Biotechnology, her yıl basamakları hızla çıkarak üst sıralara tırmandı. VSY Biotechnology, 2013 yılında Market Scope’da 14. sırada yer alıyordu.

HEDEF İLK 5’E ÇIKMAK

VSY Biotechnology CEO’su Ercan Varlıbaş, listede üst sıralarda 100- 150 senelik köklü geçmişe sahip, milyar dolarlık uluslararası firmalarla rekabet ettiklerini belirterek; “üretime geçtiğimiz tarihten itibaren, 7 sene gibi kısa bir süre içerisinde göz biyoteknolojisi alanında dünyayı etkileyen şirketler arasında yer alarak her geçen gün üst sıralara çıkmak gurur verici. Organizasyonumuzu sağlam temellere oturtarak yenilikçi ürünler geliştirme ve üretim kapasitemizi artırmanın yanında, dünyadaki satış ve pazarlama ağımızı daha da güçlendireceğiz ve 7 yıl içerisinde dünyadaki ilk 5 şirket arasına gireceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.