TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ SAMSUN'DA BAŞLADI

TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ SAMSUN'DA BAŞLADI
Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı, Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında yer alan 2014 - 2015 eğitim Öğretim Yılı Basketbol Gençler (kız - erkek) Türkiye Birinciliği müsabakaları ...

2 Mart 2015 bugün Samsun İlkadım İlçesi Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılan Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

ŞAMPİYONLAR TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK
Seremoniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan, çok sayıda sporcu ve antrenörler katıldı. Müsabakalar 2 Mart 2015 ' de başlayıp,  İlk 3 gün grup eleme müsabakaları, 5. gün çapraz eleme müsabakaları ve 6. oynanacak olan final müsabakaları ile sona erecektir.  Basketbol Gençler (kız - erkek) Türkiye Birinciliğine 5 ilden yaklaşık 200 sprocu katılım sağladı. Basketbol Gençler (kız - erkek) Türkiye Birinciliği yarışmalarında Birinci olan Kız ve Erkek okul takımları  17 - 25 Nisan 2015 tarihleri arasında Fransa'nın Limoges şehrinde düzenlenecek olan Dünya OKullararası Basketbol Şampiyonası'nda Ülkemizi temsil etme hakkı elde edecektir.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.