Türkel’den Mahalle Ziyareti

Türkel’den Mahalle Ziyareti
CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Çatkaya (Kadamut) Mahallesi’ni ziyaret etti

Cuma namazı sonrası köylülerle bir araya gelen  İlkadım İlçe Başkanı Türkel ve yönetimi mahallenin sorunları hakkında bilgi alarak bir dizi incelemelerde bulundu.

Türkel konuşmasında; “Siyasetçiler ne yazık ki köylerimize sadece oy istemeye geliyorlar. Seçim döneminde bir sürü vaatlerle sizin karşınıza çıkıp karlı dağlardan kar bağışlayan vaatler havada uçuşuyor. Seçimden sonra çaresizlik yalnızlığı yeniden başlıyor. Samsun’un merkezine bağlı eski köy statüsünde şimdi ise mahalle olan Çatkaya’nın bugün bir sürü sıkıntısına şahit olduk.

 

Samsun’u yönetenler tarlaları istimlâk ederek cezaevini diktiler. Çatkaya’ya köpek barınağını inşa ettiler. Yetmedi bir de şehrin çöpünü buraya getirdiler. Anlayacağınız Çatkaya yatırımlara doydu. Öyle bir köy düşünün ki, 2016 yılında elektrik sorunları ile iç içe mücadele versin. Böyle bir durum olabilir mi? Çevre mahallelere kesintisiz elektrik verilirken Çatkaya’da neden yok? Rüzgâr var elektrik yok, kar yağıyor elektrik yok. Mahalle sakinleri defaten Büyükşehir Belediyesi’ne, elektrik dağıtım şirketi Yedaş’a, İlkadım Belediyesi’ne müracaatta bulundukları halde girişimleri başarısız kalmıştır” dedi.

Türkel sözlerine; “1,5 kilometre uzaklıkları Uzgur’a şehir hattından elektrik alınırken Çatkaya’ya dağ hattından elektrik getirilmektedir. Bu nedenle elektriğin tüketimi ve kullanımına ilişkin büyük sorunlar yaşanmaktadır.

Yetkilileri öncelikli olarak Çatkaya’nın elektrik sorununu ve ardından Samsun’un sorunlarını çözmeye davet ediyor ve bu sorunların takipçisi olacağımızı ifade etmek istiyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak vatandaşlarımızın her platformda hakkını savunacağız. Acılarında, tatlılarında, varlarında, yoklarında yanlarında olacağız” şeklinde devam etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.