Turkcell İş’te Teknoloji Hamlesi Toplantısı

Turkcell İş’te Teknoloji Hamlesi Toplantısı
Samsun’da düzenlenen 'İş'te Teknoloji Hamlesi' toplantısında konuşan Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Çağatay Aynur...

 "2014 yılında ülke ekonomisine 1.8 milyar lira katkı sağladığımız makineler arası iletişim teknolojisiyle kurumsal müşterilerimize hesaplı, pratik, hızlı ve faydası kanıtlanmış çözümler sunuyoruz" dedi.

SAMSUN'A SON 5 YILDA 66 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Turkcell'in, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha verimli, hızlı ve karlı çalışmalarını sağlamak, büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği 'İş'te Teknoloji Hamlesi' toplantılarının 2015'teki 6’ncı durağı, Samsun oldu. Kadir Çöpdemir’in moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıya çok sayıda bayi katıldı. 'Teknoloji ve İnovasyonla Yeni Bir Dünya' başlıklı konuşmasıyla katılımcılara hitap eden Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Çağatay Aynur, son 5 yılda Samsun'da 66 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini belirtti.

"1500'Ü AŞKIN PROJE GERÇEKLEŞTİRDİK"

Turkcell'in 1500'ü aşkın proje geliştirdiğini belirten Çağatay Aynur, "2014 yılında ülke ekonomisine 1.8 milyar TL katkı sağladığımız makineler arası iletişim teknolojisiyle kurumsal müşterilerimize hesaplı, pratik, hızlı ve faydası kanıtlanmış çözümler sunuyoruz. Bugün Türkiye'de makineler arası iletişim teknolojisinin kullanıldığı yaklaşık her 3 makineden 2'si Turkcelli ve uzman 40 iş ortağımızla 1500’ü aşkın proje gerçekleştirdik. 33 bin 500 kilometrelik fiber altyapımız, tek noktadan toplu iletişim çözümlerimiz, kurumsal müşterilerimize hizmet veren bin çağrı merkezi çalışanımız ve 2 bin 200 kişilik kurumsal satış ekibimizle müşterilerimize en iyi hizmeti götürüyoruz. Geçtiğimiz aylarda, şirketlerin bilişim teknolojilerini etkin kullanımı için Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek yeni bir model geliştirdik. İş'te Teknoloji Hamlesi adını verdiğimiz bu model ile sektörlerin ve şirketlerin ihtiyaçlarına özel çözümleri kategorize edip, Turkcell güvencesi ile müşterilerimize sunuyoruz" diye konuştu. ONUR EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.