Türk Tekstilinin Öncü Markası ZUGO Kazakistan’da 8. Yılını Kutladı

Türk Tekstilinin Öncü Markası ZUGO Kazakistan’da 8. Yılını Kutladı
Türkiye ve Kazakistan'da ev tekstil sektörünün öncü markalarından ZUGO, Kazakistan'da 8. yılını kutladı.

Şirket, kutlamalar dolayısıyla müşterileri arasında çekiliş yaptı, hediyeler dağıttı. ödül kazanan vatandaşlara birbirinden güzel hediyeler dağıttı. ZUGO Markası ile kısa bir sürede Kazakistan'da mağaza sayısını sürekli arttıran firma, perakendicilikte ise büyümesini sürdürüyor.

ZUGO'nun ülkedeki 8. yılına özel yaptığı çekilişte birinciye iki kişilik bir hafta Antalya tatili verirken, diğer müşterilere ise LCD ekran televizyonlar ve cep telefonları hediye etti.

Hediye töreninde açıklamalarda bulunan ZUGO Tekstil Genel Müdürü Metin Oğuz, Kazakistan pazarına 2007 yılında girdiklerini aktardı. Kazakistan'da marka konumlandırırken her kesimden müşteri hedeflediklerini ifade eden Oğuz, fiyat ve ürün politikalarını belirlerken müşteri portföyüne göre hareket ettiklerini belirtti.

ZUGO'nun genç bir marka olduğunun altını çizen Metin Oğuz, müşteri memnuniyetini en birinci prensip olarak kabul ettiklerini; üretici firma olmanın verdiği avantajla kaliteliyi en uygun fiyata sunabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı. Almatı ve Astana başta olmak üzere Kazakistan genelinde ciddi bir müşteri portföyü oluşturduklarının altını çizen Metin Oğuz, “Kazakistan'da faaliyete başladığımızda marka bilinirliğini artırmak amacıyla Almatı'da ilk perakende mağazamızı 2007 yılında açtık. Toptan satış ağımızı kurarak Almatı başta olmak
üzere diğer şehirlerde de ciddi bir müşteri portföyü oluşturduk.” dedi.

Kazakistan'ın önde gelen 5 yıldızlı otel ve fitness salonlarına özel hazırladıkları otel tekstili hizmeti verdiklerini de sözlerine ekleyen Oğuz, otel ve promosyon grupları için pazar paylarını genişletmek de hedefleri arasında bulunduğunu hatırlattı.

Metin Oğuz ayrıca, ZUGO olarak ev tekstilindeki başarılarını, otel ve restoran tekstilinden, hastane ve promosyon teksiline kadar geniş bir yelpazeyle profesyonel tekstilde de sürdürdüklerini belirterek; 2013 yılında Kazakistan'ın ilk profesyonel tekstil showroomunu Almatı'da açtıklarını ifade etti. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.