‘TÜRK KIZILAY’ININ HER ZAMAN YANINDAYIZ’

‘TÜRK KIZILAY’ININ HER ZAMAN YANINDAYIZ’
İnsanların kan ihtiyacını karşılayan Türk Kızılay’ı, gönüllü bağışçılar aracılığıyla kan toplamaya devam ediyor.

Canik Şube Başkanı Hatice Örs ve Belediye Evleri Mahallesi Muhtarı Rıfat Öktem’in öncülüğünde Canik Belediye Evleri Mahallesinde, Canikliler kan bağışında bulundu.

 

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs ve Belediye Evleri Mahallesi Muhtarı Rıfat Öktem’in öncülüğünde Canik Belediye Evleri Mahallesinde kan bağışı yapmak isteyen mahalle sakinlerinden hayırsever  Şöhret Suiçmez ‘in talebi üzerine Mahalle Esnafı Özay Demirkaya tahsis ettiği mekanda kan bağışı işlemi gerçekleştirildi. Duyarlı esnafın iş yerinde yapılan kan alımına birçok esnaf ve mahalle sakini destek verdi.

BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs; Türk Kızılay’ı gibi 150 yıllık çınarın neden bugüne kadar büyüyerek geldiğini anlamak zor değildir. 150 yıl önce dedelerimiz destek vermiş, bugünde biz desteklerimizi sürdürdüklerini söyledi. Başkan Örs ,”Türk Kızılay’ının ailece üyesi Belediye Evleri Mahallesi Muhtarı her zaman olduğu gibi kan alımı faaliyetinde desteklerini esirgememiştir. Hayırsever Şöhret Suiçmez Hanıma Özay Demirkaya Kardeşimize ve Belediye Evleri Muhtarı Rıfat Öktem’e teşekkür ediyorum ”dedi.

BİZLERİ GURURLANDI

Türk Kızılay Canik Şubesinin kuruculuğunu da yapan Belediye Evleri Muhtarı Rıfat Öktem, “Bir eğitimci olarak her zaman Türk Kızılay’ının yanındayım. Belediye evleri sakinlerinin ve değerli esnafının Türk Kızılay’ına destek vermeleri bizleri gururlandırmıştır. Bu tür çalışmaların daha sık olmasını Özay Demirkaya kardeşim gibi esnaf kardeşlerimizin artarak Türk Kızılaycına destek vermelerini bekliyoruz” diye konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.