Türk Kızılayından Egiteme Destek

Türk Kızılayından Egiteme Destek
Türk Kızılay'ı Canik Şube Başkanlığı eğitim ve öğretime destek için haftalarca önce Türk Kızılay gönüllülerini devreye sokarak eğitime başlayacak olan öğrenciler için kırtasiye yardımı toplayarak onları yalnız bırakmadı.

Toplanan kırtasiyeler öğrencilere evlerinde teslim edildiğinin altını çizen Türk Kızılay'ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, “Okulların açılması ile Okul Müdürlerini ziyaret ettik. İhtiyaç sahibi olan öğrenciler için Türk Kızılay'ı Canik Şube Başkanlığı olarak ne yapabiliriz konusunda istişare yapılarak Türk Kızılay’ı ve Okullar arası eğitime destek köprüleri kurulmaya çalışılıyoruz.  Eğitime destek sadece ilk -Orta lise seviyesinde değil Üniversite gidecek öğrencilerde yardımcı olunuyoruz. Eğitimde her alanda destek verilmeye çalışılıyoruz ”dedi.

 

‘EĞİTİM CAMİASI İLE YAKINDAN İLGİLENİYORUZ’

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Canik ilçemizde göreve geldiğimizden bu güne kadar eğitim camiası ile yakından ilgileniyoruz. Elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi çocuklarımızın giysi, beslenme ve kırtasiye konularında her zaman yanındayız. 150 Yıllık mazisi olan Türk Kızılay'ının bir ferdi olarak her alanda her yerdeyiz. Gücümüzü Genel Merkezimizden ve gönüllülerimizden alıyoruz. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Köksal ÖNER       

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.