TÜRK KIZILAYI CANİK ŞUBESİNDE HEDEF 2020

TÜRK KIZILAYI CANİK ŞUBESİNDE HEDEF 2020
Canik Şube Başkanlığı Şube Binasında 2020 yılına dair yapacakları çalışmalar için kadın kolları ve Gençlik kolları ile birlikte bir araya gelerek Samsun ili ve Canik İlçesini kapsayacak çalışmalar için neler yapılması konusunda istişare toplantıları yapılırken 151 yıllık bir mazinin devamı adına yeni projelerini hayata geçirmek adına imzaları attı.

Canik Şube Başkanlığı çalışmalarını Kadın Kolları ve Gençlik kolları ile ve ürk Kızılay Gönüllüleri ile birlikte yürürken 53 mahallesi bulunan ilçede girilmemiş kapı bırakmamak istiyor. Türk Kızılay’ı Genel Merkezinin başlattığı şenlendirme projesi için Türkiye Genelinde 13 il ve Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kızılay seçilmişti.  Samsun 13 il arasında yer almış ve Canik Şubede Samsun ilini temsil eden şubelerle birlikte yer aldı. Türk Kızılay Genel Merkezi’ nin yapmış olduğu toplantıları sonucun ’da dernek binasın ’da  bir araya gelen Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs’ün yanı sıra Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu ikinci Başkanı Köksal Öner ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir proje ekibi oluşturdu ve çalışmalarını tamamlamış ve Genel Merkezin onayına sundu. Genel Merkezden gelecek cevap sonucunda çalışmalarına başlayacak.

"İŞİMİZİ SIKI TUTUYORUZ"
Dernek binasında haftada iki kere bir araya gelerek enerjilerini ve proje konusunda yoğunlaşmalarını sağıldıklarının altını çizen Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,"Proje ekibimiz ile birlikte toplantı yaparak, yapılacak olan projeleri gözden geçiriyoruz. Bizler bir sivil toplum kuruluşu olarak sosyal sorumluluğumuzun bilincinde olarak,  ilçemizde hizmetlerimizi aralıksız olarak devam ettiriyoruz. Genel Merkezimizin bizleri şenlendirmeye projelerine layık görmesinden dolayı ilçemize dönüşümüzde dinamiklerimizle bir araya gelerek Genel Merkezimizin iltifatlarına layık olmak için çalışmalarımıza başladık. Canik Şube olarak Genel Merkezimizin şenlendirme projesi için projelerimizi gönderdik. Genel Merkezimizden gelecek cevaba göre projelerimize yön vereceğiz. Bu maksatla ekibimizle birlikte sürekli olarak bir araya gelerek ekibi sıcak tutmaya çalışıyoruz. Türk Kızılay gönülleri bizim olmazsa olmazımızdır. Bizim ana kaynağımız olan Türk Kızılay’ı Gönülleri ile yeni çalışmalarımızı yürüteceğiz. Hazırladığımız projeler daha önceden yaptığımız çalışmaların geliştirilmiş halleridir.2020 Yılında Türk Kızılay’ı Canik Şubesi olarak kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz"dedi. Köksal Öner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.