TÜRFAD'dan İlkadım okuluna 23 Nisan etkinliği

TÜRFAD'dan İlkadım okuluna 23 Nisan etkinliği
Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde İlkadım ilkokulunu ziyaret ederek öğrencileriyle bir araya geldi. Çocuklara hediye dağılımının ardından 4 A ve 4 b sınıfı gösteri maçı yaptıPrograma, İlkadım Okulu Müdürü Hasan

Miniklerin büyük mutluluğu

TÜRFAD Samsun Şube As Başkanı Ali Gürler açılışta yaptığı konuşmada, "Herkes için ve her yerde futbol"  diyerek okul bahçesinde yapılan maçın son derece kaynaştırıcı olduğunu ifade eden Gürler, öğrenci çocukların yüzünden mutluluğun, umudun eksik olmaması temennisinde bulundu.   İlkadım Müdür Hasan Yumbul, TÜRFAD yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde yapılan bu organizasyon çocuklarımızın yüzünde hoş bir tebessüm oluşturdu" diye konuştu. TÜRFAD Başkanı Gültekin Kullukçu ise “ Biliyoruz ki spor da eğitimin bir parçasıdır Bugün buraya sevgili çocuklara, 'umut etmekten vazgeçmeyin, TÜRFAD ailesi, sizin hep yanınızda' demek için geldik. Umarız futbol oynarken siz çocukların yüzünde mutluluk, coşku yaşam sevinci ve umut hiç eksik olmaz. Umuyoruz ki ilerde sizlerin içerisinden Tanju Çolak, Serkan Aykut, Celil Sağır gibi futbol yıldızları çıkacaktır." ifadelerini kullandı. 

Başkan Kullukçu, koltuğu maçın minik hakemine devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında TÜRFAD Başkanı Gültekin Kullukçu, koltuğunu maçı yöneten İlkadım İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Murat Gürler’ e devretti. Kısa bir süreliğine Futbol Adamı olan Gürler ve arkadaşları şu soruyu yönettiler. Öğretim çağındaki tüm okullarda futbol eğitimi ve kurallar anlatılmalı ve birde Stadyumlarda neden çocuklara özel tribün yok. Bu ilk’ i Samsunsporumuzun yeni yapılan stadyumunda görmek istiyoruz” dediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.