Turan Güney'den İkiz'e ziyaretTuran Güney'den İkiz'e ziyaret

Turan Güney'den İkiz'e ziyaretTuran Güney'den İkiz'e ziyaret
Kocaeli İli Gebze ilçesinde yeni kurulan Bekdiğinliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e ziyaret.

Bekdiğinliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğin Teşkilatlandırma Başkanı Turan Güney  Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret etti.
Güney, Başkan İkiz'e derneğin kuruluş çalışmaları ve amacı hakkında bilgiler vererek; “Derneğimiz 60 üye ile birlikte kuruldu ve Kurucu Başkanımız Hatice Cengiz Taşdemir ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Hedefimiz 600 üyeye ulaşmak. Amacımız gurbetteki hemşerilerimizi bir araya getirmek ve birlik, beraberliklerine katkıda bulunmak. Sizleri de dernek binamızın açılışında aramızda görmek bizleri mutlu edecek.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, ilçe için derneklerin katkılarının çok önemli olduğunu kaydederek, “ Dernekçilik zor ve meşakkatli bir iş. Hemşerilerimizin birlik ve beraberliği için çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar diliyorum. Havza Belediyesi olarak bizler tüm derneklerimizin olduğu gibi sizlerinde yanındayız. Sizler gurbette bizlerin birer temsilcisisiniz. İnşallah derneğinizin açılış gününde sizlerle olacağız.” Dedi.  

Umut İNCİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.