Tünelin ucu göründü

Samsunspor, Diyarbakırspor maçından da üç puan alarak başarılı maç sonrası attığı 5 gollede Bank Asya Ligi'nde en çok gol atan 3 takımdan birisi olurkende ligin en az gol yiyen takımı unvanınıda elinde bulunduruyor. Samsunspor en yakın rakibine bir maç noksanıda 3 puan fark yaparken artık şu sinyalleri veriyor; BEN BU LİGE FAZLAYIM der gibi rakiplerine sağladığı üstünlüğü de bariz olarak hissettiriyor. Bu da demektirki Samsunspor artık tünelin ucundaki ışığı görmüş ve emin adımlarla oraya doğru ilerlemekte.
Bütün bunları söylerkende birazda rakiplerimizi analiz etmemiz lazım diye düşünüyorum. Son iki haftadır rakiplerimizinde bize aldıkları sonuçlarla hatırı sayılır bir yardımda bulunurken iyi bir de destek oldukları da bir gerçek olarak ortaya çıkıyor. Bunların hepsinden ortaya çıkan bir gerçek ise şu olsa diye düşünüyorum.  Hatalarıyla, doğrularıyla teknik kadronun başarılı olduğunu kabul edip onları desteklemek gerektiği. Bir kere daha ortaya çıktı. Tabiki burada en büyük aslan payının başta yönetim teknik kadro futbolcu vede Samsunspor'a verdiği inanılmaz destekle 12.adam dediğimiz büyük Samsunspor taraftarlarının olduğunun altını bir kere daha çizmek isterim.
Birazda Samsunspor taraftarının bu maçı izlemesini engelleyen Diyarbakır il güvenlik kuruluna sitem etmeden geçemeyeceğimide belirtmek istiyorum. Demek ki onlar Samsun'da oynanan maçı ulusal tv kanalından izlememiş ve Diyarbakırsporlu yönetici ve sporcularla hiç konuşmamış hiç bilgi almamış olduklarını üzülerek takip ettim. Bu arada Diyarbakırspor başkanınında verdiği beyanat ve açıklamalara ayrıca teşekkür ederim.
Daha doğrusu hayatı boyunca bir kaç defadan fazlaca oda mecburiyetten dolayı futbol müsabakayı izlememiş olan insanlar il güvenlik kurulunda görev alırsa; sonuç olarakta futbol sevdalısı olan insanların bu zevki tatmasını engeller. Bu da onların ayıbı olur diye düşünüyorum. Yoksa SAMSUNSPOR TARAFTARLARININ NE KADAR CENTİLMEN VE SPORSEVER OLDUĞUNU BÜTÜN ÜLKE BİLİYOR.
Neyse beyler; Biz istediğimiz alıp yolumuza devam ediyoruz. Şimdi bazıları yine yazacaktır.  Biz bunun böyle olacağını biliyorduk diye. Onlar yine yazıp çizsinler ama şunu unutmasınlar biz 2.8.2010 tarihinde tv de bir şey söylemiştik.
Milad olacak Samsunspor takımı bu ligden direkt olarak çıkacak diye. O zaman şunları söyleyenler vardı 'yine attınız' diye ama demekki bizler ileriyi görüp ona göre konuşmuşuz. Utanması gerekip özür dilemis gerekenler bakalım ne diyecekler şimdi. Merak ediyorum. Hayatı boyunca yöneticilik teknik adamlık yapmayıp futbol oynamamış olanların bu işleri yapanlara biraz olsun saygı göstermeleri gerekir diye düşünüyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR