'TÜM SAMSUN'A TEŞEKKÜR'

'TÜM SAMSUN'A TEŞEKKÜR'
Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini Mustafa Demir'e devreden Zihni Şahin, "Muhabbetimiz koltukla değil hemşehrilerimizle oldu. Teşekkürler Samsun, Allah'a ısmarladık" dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Mustafa Demir'e görevi devreden Zihni Şahin, yayımladığı bir mesaj ile Samsunlulara teşekkür etti. Şahin, "Muhabbetimiz koltukla değil daima hemşehrilerimizle oldu" dedi.

KAVGA İÇİN DEĞİL SEVGİ İÇİN
Açıklamasına, Yunus Emre'nin, "Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim" dizeleriyle başlayan Zihni Şahin, "Görevlerimizde en büyük düşüncemiz bu olmalıdır. Adaylık yarışları ve seçimler bu anlayışın eseri olarak hayat bulmalıdır" diye konuştu.

10 YILLIK GÖREV SÜRESİ
2009 tarihinden 03 Mayıs 2018 tarihine kadar Bafra Belediye Başkanlığı, 3 Mayıs 2018 tarihinden 11 Nisan 2019 tarihine kadar Samsun Büyükşehir Belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Şahin, "Tüm bu süreler içerisinde tek düşüncem ve hedefim şehirlerimize ve insanlarımıza hizmet etmek olmuştur. Bu 10 yıllık süreçte orta akıl, istişare, uyum, koordine, birlik ve beraberliğe önem verdim. Hemşehrilerimin mutlu ve hüzünlü günlerinde bir ve beraber olmaya gayret ettim. Gönülden gönül belediyeciliği anlayışını uygulamaya çalıştım. Baframızda 9 yılda 100’e yakın proje ve hizmeti hayata geçirdik. Samsunumuzda 11 ayda 200’den fazla başlamış veya başlatmış olduğumuz 1,5 milyar tutarında projeyi yürüttük. Bafra ve 11 Aylık Samsun Büyükşehir Belediye başkanlığımda Kavgayı değil, sevgiyi, Hesaplaşmayı değil, hizmeti, Kötülemeyi değil güzelliklere teşekkürü, nefsi değil, birlikteliği, Samsunumuzun menfaatlerini esas aldım. Öne çıkardım. Bu anlayışın insanı oldum" dedi.

94a8b04b-58c1-4dc2-aba7-764db5655273.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR
Başkan Zihni Şahin, "Bir ve beraber olmak birlikte başarmaktır. Ortak akılla birlikte hedeflere yürümektir. Güzel şeyleri hep birlikte yaptık. Eksik olanlar bizlerin kusurudur" dedikten sonra 10 yıllık belediye başkanlığı görevimde birlikte çalıştığı herkese teşekkürlerini etti ve 'haklarını helal etmeleri'ni istedi. Şahin, ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Bir ve beraber olmak birlikte hedeflere yürümektir. Samsunumuz için her zaman faydalıdır. Güzel şeyleri hep birlikte yapılır. Samsunumuz bir sevgi şehridir. Bizlere bir ve candan olmak yakışır. Hizmet için yola çıkmak, başarmaya ilk adımdır. Sevgiyle çalışmak ise başarmaktır. Baframız ve Samsunumuz’da tek düşüncemiz daha güzeli, daha iyiyi yapmak olmuştur. İnsanlarımıza hizmet etmek onur ve mutluluktur. Bana bu büyük onur ve imkanı veren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümet üyelerimize, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, aziz hemşehrilerime en kalbi şükran ve teşekkürlerimi arz ediyorum. 

'HEMŞEHRİLERİMLE MUHABBETİM SÜRECEK'
Ülkemize ve milletimize, şehrimize ve insanlarımıza hizmet etmek için yola çıktıklarına inandığım tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyor canı gönülden başarılar diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. İnsanlarımızla değil koltuklarımızla muhabbetimiz olsa, bu koltuklardan kalkıp gitmek zor gelir. Muhabbetimiz hemşehrilerimizle olduğu için bir zorluğumuz yoktur, gözümüz koltuklarda kalmamaktadır. Çünkü yine hemşehrilerimizle, dostlarımızla, kardeşlerimizle, Samsunumuzla, Samsunsporumuzla ve herkesele beraber olacak, muhabbetimiz sürecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.