TÜM İLÇELER AYAKTA

TÜM İLÇELER AYAKTA
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ilçelerde konuştu

Samsun Cumhuriyet, Terme, Salıpazarı ve Ayvacık ilçe meydanlarında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla biraraya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "15 Temmuz gecesinden bu yana sizlerle omuz omuza nöbetteyiz. Gecemiz gündüzümüze karıştı, sizlerle meydanlarda sabahlıyoruz. Gücümüz yerinde çok şükür ama sesimiz gitti. Olsun, Özgürlüğümüz için, demokrasi için, güven ve istikrar için, bu güzel ülkemizden bir çakıl taşı dahi vermemek için, değil sesimizi, canımızı versek azdır." diyerek darbeci hainleri lanetledi. 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Terme, Salıpazarı ve Ayvacık ilçe meydanlarında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla biraraya geldikten sonra gece geç saatlerde yine Samsun Cumhuriyet Meydanı'na dönerek hemşehrileri ile sabaha kadar demokrasi nöbetine devam etti.

15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimin ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Samsun ve ilçelerinde 7'den 77'ye vatandaşlar meydanlarda ellerinde bayraklarla demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. 

Gündüz işlerinde akşam ise meydanları boş bırakmayan vatandaşlara biraraya gelerek demokrasi nöbeti tutan Milletvekili Köktaş, Terme, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından gece geç saatlerde yine Samsun Cumhuriyet Meydanı'na gelerek hemşehrileri ile biraraya geldi.

15 Temmuz gecesinden bu yana sizlerle omuz omuza nöbetteyiz diyen Milletvekili Köktaş, "Gecemiz gündüzümüze karıştı, sizlerle meydanlarda sabahlıyoruz. Gücümüz yerinde çok şükür ama sesimiz gitti. Olsun, Özgürlüğümüz için, demokrasi için, güven ve istikrar için, bu güzel ülkemizin bir çakıl taşını dahi vermemek için değil sesimizi, canımızı versek azdır." diyerek darbeci hainleri lanetledi. 

Milletvekili Köktaş gerçekleştirdiği programlarda yaptığı konuşmada ise şunları söyledi:"Öncelikle ülkemizin birliğini, dirliğini, bütünlüğünü korumak için dağda bayırda canını seve seve feda eden özellikle son bir kaç yıldır PKK terör örgütü ile amansız mücadele ederek şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
Yine 15 temmuz gecesi bu ülkenin birliğine, dirliğine darbe vurmak, demokrasiyi rafa kaldırmak, ülkemizin elde ettiği kazanımları kaybettirmek için, hain darbecilere karşı dik duran, onların silahlarından çıkan kurşunlarla şehadet şerbetini içen demokrasi şehitlerimizi de Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.
Sevgili hemşehrilerim 15 Temmuz gecesinden beri Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu o memleket sevdası ve basiretiyle, Başbakanımız sayın Binali Yıldırım, hükümet üyelerimiz, milletvekillerimiz ve vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte halkımızla kenetlenerek bu belanın üstesinden geldik çok şükür.
Aziz milletimiz öyle bir dönemde, öyle bir güzel sorumluluğu yerine getirdi ki, "biz istemeden kimse yönetimi değiştiremez, biz istemeden kimse bizi kimin yöneteceğine karar veremez, biz istemeden bu ülkeden kimse bir çakıl dahi sökemez, bu ülkenin yöneticilerine biz karar veririz" dediniz, siz değil dediniz ve darbecileri geri püskürtünüz. 
Bu anlamda ülkemizin birliğine ve dirliğine darbe vurmak, demokrasiyi rafa kaldırmak ve bu ülkeyi kazanımlarından geri döndürmek için hangi amaca hizmet ettiği belirsiz olan hain darbecilere karşı dik duruşunuzdan dolayı her birinize teşekkür ediyorum. 
Bu manada bu asil duruşu gösteren hiçbir şeyden korkmayan olay başladığı andan itibaren sokaklarda meydanlarda olan siz değerli vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. 
Değerli hemşehrilerim, Ramazan ayı içinde iftar sofralarında sizlerle birarada olduk. O zamanda da ifade etmiştim. Biz misafirperver bir ülkeyiz, biz mazlumun yanında oluruz, ekmeğimizi, kazancımızı bölüşürüz, bölünmesine müsaade ederiz ama ülkemizin bölünmesine asla ama asla müsaade etmeyiz. İşte aziz Türk milleti bu ülkenin bölünmesine parçalanmasına dışardan gelen talimatlarla yönetilmesine izin vermedi." diyerek demokrasi nöbeti tutan hemşehrilerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.