TÜGVA'DAN AYVACIK ZİYARETİ

TÜGVA'DAN AYVACIK ZİYARETİ
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun Şubesi Başkanı Hakan Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret etti.

Ayvacık Belediyesi-Türkiye Gençlik Vakfı Samsun Şubesi ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun Şubesi Başkanı Hakan Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret etti. TÜGVA Başkanı Hakan Durmuşoğlu, Başkan Belur'a Samsun’daki gençliğin sosyal alanlardaki bilgi ve becerilerini arttırmak için uygulanacak etkin projeler hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkanı Mustafa Belur gençlerin topluma ve insanlığına değer katan projelerine destek vermekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Türkiye Gençlik Vakfı Samsun Şube Başkanı Hakan Durmuşoğlu gerçekleştirmiş oldukları ziyarette vakfın kuruluş amacından bahsederek '' Türkiye Gençlik Vakfı gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için faaliyetlerini sürdürüyor. Kuruluş merkezi Türkiye, çalışma alanı ise Dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat üretmekten çekinmeyen  yeni nesil bir gençlik vakfıyız. TÜGVA olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de gençlere yönelik gerek sosyal ve kültürel anlamda faaliyetler yürütmeye, projeler üretmeye devam edeceğiz ''dedi. Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ise vakfın yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek '' Gençlik bizim geleceğimizdir. Gençlerle birlikte çalışmalar gerçekleştirmeye, projeler hayata geçirmeye büyük önem veriyoruz. Gençlerin aynı çatılar altında toplanarak hem ülkeleri  hem de şehirleri için bir şeyler yapmak istemesi beni mutlu ediyor. Bu kapsamda Türkiye Gençlik Vakfı Samsun Şube Başkanlığının başarılı çalışmalar yapacağına olan inancım tamdır. Gerçekleştireceğiniz programlara imkanlarımız doğrultusunda destek vermeye hazırız '' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.