TÜGVA ziyareti

TÜGVA ziyareti
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciği Başkanı Mustafa Demir ve İlçe Temsilciği Başkanlığına yeni atanan Hamit Cemalleddin Kartal ile yönetimi kurulu üyeleri, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret etti.

TÜGVA İl Temsilciği Başkanı Mustafa Demir Başkan İkiz’e TÜGVA çalışmaları hakkında bilgiler vererek; “ Türkiye Gençlik Vakfı, dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfıdır. Bizim amacımız inanmışlık ve azimli gençlik yetiştirmek ve gençlerimize destek olmak.” Dedi.

Demir TÜGVA’nın il temsilcilikleri, ilçe temsilcilikleri ve yükseköğrenim erkek öğrenci yurtları ile kültürel, sanatsal, sportif ve manevi yönden donanımlı ve bilinçli insanların yetiştirmek için çalıştığını belirtti.

TÜGVA İlçe Temsilciği Başkanlığına yeni atanan Hamit Cemalleddin Kartal ise Vakfın Havza’da daha aktif hale gelmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.

Türkiye’nin geleceği için en önemli güç kaynağını milli bilinçle yetişmiş olan gençler olduğunu söyleyen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, “En önemli yatırım gençlere ve geleceğe yapılan yatırım. Milli ve maneviyatı güçlü bir gençlik bizi bu gün bulunduğumuz konumdan çok daha ileri seviyelere taşıyacaktır. Bu anlamda sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum. Havza Belediyesi olarak bizlerde geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için elimizden geleni yapmaktayız ve yapmaya devam edeceğiz ” dedi.

İkiz; TÜGVA İlçe Temsilciği Başkanlığına yeni atanan Hamit Cemalleddin Kartal’a başarılar dileyerek; “Görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah hayırlı hizmetler yapmanızı nasip etsin. Makamlar her daim gelip geçicidir, önemli olan kubbede hoş bir seda bırakmaktır. ”dedi.

Ziyaretin sonunda TÜGVA İl Temsilciği Başkanı Mustafa Demir Başkan İkiz’e rahle ve vakfın yayınladığı dergiden hediye etti.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.