Tuğçe davasında flaş gelişme

Tuğçe davasında flaş gelişme
Darmstadt Eyalet Mahkemesi’nde süren Tuğçe davasında reddi hakim talebinde bulunuldu.

Toplam 10 duruşma olarak planlanan davanın bugün görülen 7.duruşması yarıda kesildi. Focus Online’ın haberine göre, Tuğçe Albayrak’ın katil zanlısı Sırp genci Sanel M.’nin (18) avukatları reddi hakim talebinde bulundu. Focus’a konuşan avukat Stephan Kuhn, mahkeme başkanı hakim Jens Aßling hakkında önyargılı davrandığı gerekçesiyle başvuruda bulundu.

DAVA SİL BAŞTAN GÖRÜLEBİLİR

Savunma tarafından verilen dilekçenin kabul görmesi durumunda, Tuğçe davasının sil baştan görülmesi sözkonusu. Bugün yapılacak 7.duruşmada, sanık Sanel M.’yi tutuklayan ve olay yerinde rapor tuttan 18 polis memuru şahit olarak dinlenecekti. Focus dergisi, başvuru nedeniyle duruşmaların durduğunu duyurdu.

Darmstadt Eyalet Mahkemesi’nde görüşülen davada, katil zanlısı Sırp genci Sanel M. (18) yaralamaya bağlı olarak ölüme sebebiyet verme suçlamasıyla yargılanıyor.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Tuğçe Albayrak 15 Kasım 2014 tarihinde bir restoranda tacize uğrayan 15 yaşlarında iki Alman kıza yardım etmek isteyince, Sanel M. ile aralarında tartışma çıkmış ve Sırp gencinin yumruk darbesiyle başını yere çarpan Tuğçe komaya girmişti. Günlerce makinalara bağlı olarak kalan Tuğçe Albayrak’ı hayata bağlayan makinaların fişi, ailesinin kararıyla 22.’nci doğum günü olan 28 Kasım’da çekilmişti. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.