TÜFAD ANTRENÖRLERİ BULUŞTURDU

TÜFAD ANTRENÖRLERİ BULUŞTURDU
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) dün Karadeniz Bölgesinde ki antrenörlere kahvaltı düzenledi ve çok sayıda katılım sağlandı.

"BİZ BİR AİLEYİZ"
Samsun TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak: " Biz burada bir aile gibiyiz. Bu derneği yaşatmak için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Burada çok sayıda antrenörlerle bir araya geldik ve bizimle birlikte olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Buraya gelen Sn. Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan'a da çok teşekkür ederim aramızda gördüğümüz için mutluyuz" diye konuştu

"TÜFAD BİR TARİHTİR"
Samsuns AK Parti Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, " TÜFAD bir tarihtir. Yaşarken verile değerin adıdır TÜFAD. TÜFAD derneği antrenörleri bir araya getirerek burada fikir alış verişinde bulunmalarını sağlıyor. Samsun 1950 dernek var ve bu dernekler arasında TÜFAD en etkili derneklerinde birisidir. Ben buraya gelmekten mutluluk duydum beni davet ettiğiniz için teşekkürleri borç bilirim. Spor Camiasında bende bulundum. Bütün antrenörlerimiz başarılar dilerim" dedi. Kahvaltı sonrasında bir araya toplanan antrenörler hatıra fotoğrafı çekdirdi. TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak, Samsun AK Parti Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan'a 55 numaralı TÜFAD forması hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.