'TÜBİTAK Bilim Fuarı' açıldı

'TÜBİTAK Bilim Fuarı' açıldı
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından Çankırı Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde bilim fuarı açıldı.

 Açılışa Vali Yardımcısı Zafer Engin, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ise “TÜBİTAK tarafından organize edilen bilim fuarlarının ilimiz katılımcı okullarından Cumhuriyet Anadolu Lisesi sergisi için buradayız. Bilim fuarının hazırlık süreci epeyce bir emek istiyor. Projelerin hazırlanmasında okul müdürümüzü, yönetici arkadaşlarımızı, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Çalışmalarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Okul Müdürü Ahmet Yolcu da yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Anadolu Lisesi olarak müracaat ettiğimiz bu sergiye kabul edilişimizin ardından hazırlıklarımız başlamış, öğrenci ve öğretmenlerimizin verimli çalışmaları ile 25 adet proje ile fuarımızı açmış bulunmaktayız. Bu projeler sayesinde bilime ve bilimsel çalışmalara bakış açısı değişmiş, bilimsel çalışmalar konusunda cesaretlenmişlerdir.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaları ardından sergi gezilerek öğrencilerden yaptıkları projeler hakkında bilgi alındı. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.