TSD BAFRA ŞUBESİ'NDE'N BAYRAM KAHVALTISI

TSD BAFRA ŞUBESİ'NDE'N BAYRAM KAHVALTISI
Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi Ramazan Bayramı nedeniyle hem dernekte bayramlaşma hem de üyeler bir kahvaltı düzenledi

TSD Bafra Şubesi'nin kahvaltısına Ankara Sakatlar Derneği Şube Başkanı Mithat Tokur, Bafra TSD Bafra Şube Başkanı Recep Köksal, Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Ömer  Ergül ve yönetiminden Zekai Şahin, Onursal Başkan Nesrin Yenen, Nuray Genç ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, üyeler ve basın mensupları katıldı.

TSD Bafra Şube Başkanı Recep Köksal konuyla ilgili şöyle dedi:

" Bayram nedeniyle bir arada olmaktan gerekten mutluyuz. Afiyet olsun. Bu arada Ankara Şube Başkanı'mız, hemşehrimiz Mithat Tokur'a yeni görevinde başarılar diliyor ve hayırlı olsun diyoruz. "

Ankara Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, no 72/ 11 Maltepe'de faaliyet gösteren TSD'nin yeni başkanı Mithat Tokur ise konuyla ilgili şunları söyledi:

" Buralıyım zaten Bafralıyım. İşte en son seçimlerde Ankara Şubesi'nin başkanlığına seçildik. Bugn de eski mekanımız burada kahvaltıya davet edildik.

Ankara'da İş-Kur Genel Müdürlüğü'nde çalışıyorum halen. Ankara Şube Başkanlığı'na gedim."

Tokur, engellilerin karşılaştığı sorunlarla ilgil olarak da şunları söyledi:

" Genel anlamıyla her yerde zorluklar var. Aklınıza ne gelirse, sokağa çıktığınız andan itibaren evinizde bile hiç bir konuda erişilebilirlik olsun diğer konularda olsun her şey engelli olmayan insanlara göre düzenlendiği için kendi evinizde bile sıkıntı yaşayabiliyorsunuz.

Bu konuda, bu sorunu çözen ülkeler ne yaptıysa o yapılmalı ki dünyada bunun örnekleri  de var. " Tokur kahvaltıyla ilgili olarak da " vallahi ben zaten yıllardır gelip gidiyorum(Bafra'ya)  Buradaki arkadaşların bir çoğunu tanıyorum. Bir arada olup sorunları kouşup paylaşmak gayet güzel."

TSD Bafra Şubesi Onursal Başkanı Nesrin Yenen ise" İyi bayramlar. Üyelerimizve arkadaşlarımızla bir arada olmaktan mutluyuz. Hem bayramlaşmak hem de kahvaltı yapmak için buradayız. Üyelerimize ve Basın mensuplarımıza teşekkür erediz. " şeklinde konuştu.

 

Oktay ZERRİN-Bafra

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.