TRANSFER'DE SON GÜN

TRANSFER'DE SON GÜN
PTT 1.Lig'de 5 Ocak'ta başlayan ara transfer dönemi bugün itibari ile sona eriyor. Takımlar gece yarısına kadar kadrosuna oyuncu takviyesi yapabilecek.

 

ENGELLER
PTT 1.Lig'in ilk yarısının sona ermesinin ardından 5 ocak'ta ara transfer tescil dönemi başlamıştı. Kırmızı Beyazlılar ilk olarak sorun transfer tahtası olarak ortaya çıktı. Samsunspor transfer tahtasını açtırmak için yoğun çaba sarf edereken, FIFA'dan gelen 2 dönem tranfer yasağı ile şok oldu. Samsunspor'da forma giyerken alacaklarının ödenmemesi nedeniyle ara transfer döneminde Osmanlıspor kadrosuna dahil olan Aminu Umar, FIFA'ya şikayet dilekçesi vermişti. Samsunspor daha sonra Umar'ın parasını ödedi, fakat FIFA cezayı verdi. Kırmızı Beyazlılar Umar'ın parasını ödediği için cezayı iptal etmek amacıyla CAS'a başvurdu. Kırmızı Beyazlı Camia CAS'tan gelecek cevabı bekledi. Fakat CAS henüz duruşma tarihi vermedi.


5 OCAK'TA BAŞLAMIŞTI
Fakat ara transfer tescil dönemi bugün itibari ile sona eriyor. Kırmızı Beyazlılar ara transfer döneminde çıkan sorunlar nedeni ile kadroya takviye yapamadı. FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) süren ara transfer döneminde sona gelindi. Takımlar, anlaştıkları futbolcularla  bugün gece yarısına kadar sözleşme imzalayabilecek. Sezonun birinci transfer ve tescil dönemi 9 Haziran'da başlayıp, FIFA kuralları gereği 12 hafta sürmüş ve 1 Eylül 2015'te tamamlanmıştı. Samsunspor'da mutlu eden taraf ise elinde oyuncuları tutmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum