TRANSFER TAHTASI AÇILDI !

TRANSFER TAHTASI AÇILDI !
Samsunspor'da sezon boyunca yılan hikayesine dönen transfer tahtası Başkan Erkut Tutu ve Yönetimin uzun uğraşlarının ardından sonunda açıldı.

 


 

ŞİMDİ TRANSFEER ZAMANI 
Samsunspor'da dün sevindiren bir gelişme yaşandı. Kırmızı beyazlılar'da Başkan Erkut Tutu'nun bugün Ankara'da transfer tahtasını kaldırmak için yaptığı görüşmeler olumlu sonuç verdi. Başkan Tutu ve Yönetim transfer tahtasının açılması için gereken kaynağı bularak tahtayı açtığı belirtildi. Bu gelişmelerin ardından Samsunspor sezonun ilk yarısında yapacağı transferler öncesi önünde bulunan en büyük engellerden biri olan transfer tahtasını açarak transferler için kolları sıvadığı belirtildi. 


ANKARA'DAN MÜJDELİ HABER GELDİ
Samsunspor Başkanı Erkut Tutu'nun Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile yaptığı görüşmelerin ardından Yaklaşık 8 milyon TL tutarındaki federasyona yatırılması gereken kaynağı bulduğu ve Federasyona yatırdığı bu sayede Samsunspor'un transfer tahtasının açıldığı belirtildi. Kırmızı beyazlı taraftarlar ise bu gelişmelerin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür mesajları yayınladılar. Samsunspor'da dün yaşanan gelişmesinin ardından transferde presnipte anlaşam sağlanan bir çok oyuncunun yarın resmi sözleşmeleri imzalamaları bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum