TRAFİK POLİSLERİ NEREDE?

TRAFİK POLİSLERİ NEREDE?
Gazetemizde bir süre önce İstiklal Caddesi Öğretmenevine giden cadde üzerinde, Parkomat park yerlerinin dışında ikinci şeride park eden araçlar nedeniyle....

Trafiğin tıkandığını "Kuralsız Park Bıktırdı!" manşetiyle verdik ve vatandaşın "Trafik Polisleri nerede?" şeklinde tepki gösterdiğini dile getirerek Trafik Polislerini göreve davet ettik.


MOBESE CEZA YAĞDIRIYOR
Aradan bir aya yakın bir zaman geçmesine rağmen, bu cadde üzerinde kuralsız park edenler, ikinci şeride park edip  Trafik kurallarını ihlal edenler hâlâ mevcutken, ortalık yerde Trafik Polisi görünmezken, Mobese kameraları ceza yağdırmaya, arkadan tebligat göndermeye devam ediyor. Trafik Polisinin yapamadığını böylelikle mobese yapıyor! 

UYARAN BİZ, CEZA YİYEN BİZ
Gazetemize ait bir aracımız da mobese kameralarından birine yakalanmış, 47/1-C maddesini ihlalden idari para cezası kesilmiş. Şehrin trafik düzeninin sağlıklı işlemesi için, kuralsız park edenlerin uyarılması ya da önlenmesi için gazete olarak kamu adına görevimizi yerine getirerek uyarı da biz bulunduk, ama maalesef onların yerine cezayı biz yedik!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum