Trafik canavarlarına ve magandalara çattı!

Trafik canavarlarına ve magandalara çattı!
Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın Samsun’da gerçekleştirdiği GENÇBANK bilgilendirme toplantısında gençlerle buluşan Başkan Taşçı, trafik canavarlarına ve düğün magandalarına tepki göstererek...

 “Özgür olmak, kimseye bir başkasının yaşam özgürlüğüne kast etme hakkını vermez” diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın GENÇBANK projesi kapsamında Samsun’da gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılan gençlerle bir araya geldi. Vakfın Samsun gönüllülerinin yanı sıra birçok farklı ilden gencin katıldığı toplantıya sürpriz bir ziyaret yapan Başkan Taşçı, gençlerle sohbet etti.

‘HERKES ÖZGÜRDÜR, AMA..’
Gençlerle özgürlük kavramı üzerine paylaşımlarda bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Herkes istediğini yapmakta, yaşamakta özgürdür. Ama bu başkalarının özgürlüğünü kısıtlamak anlamına gelmez. Bu anlamda gençlere büyük görev düşüyor. Daha duyarlı bir yapıya sahip olmamız için çok okumanız, kendinizi geliştirmeniz, toplum kurallarını benimsemeniz gerekiyor. Bakın mesela alkol alıp direksiyon başına geçenler. Onların özgürlüğü direksiyon başına geçtikleri an bitmiş durumdadır. Artık onlar özgür bir birey değil, cinayete teşebbüs içerisinde olan trafik canavarlarıdır. Aynı şekilde düğünlerde silahlarıyla havaya ateş eden magandalar da var. Onlarca insanın bulunduğu bir yerde eğlence olsun diye havaya ateş etmek özgürlük değildir. Bunları karıştırmamak ve her platformda tepki göstermek gerekiyor” dedi.

‘ATAKUM’U ANLATIN’
Gençlerin sorularını da yanıtlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediye çalışmalarından kısaca bahsederek, “Atakum İlçesi büyük bir değişim içerisinde. Şimdi bakıyorum burada İstanbul, İzmit, Muş, Artvin gibi güzel illerimizin yanı sıra İzmir’in Seferihisar ve Afyon’un Emirdağ ilçesi gibi birbirinden güzel ilçelerinden de gençlerimiz var. Atakum’un güzelliklerini gördünüz. Bu güzellikleri memleketlerinize döndüğünüzde anlatın. Hatta yaz tatili planı yapanlara gönül rahatlığıyla Karadeniz Bölgesinin en güzel ilçesi Atakum’u önerin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.