TRAFİĞE '19 MAYIS' DÜZENLEMESİ

TRAFİĞE '19 MAYIS' DÜZENLEMESİ
Samsun'da 19 Mayıs 2019 pazar günü uygulanmak üzere şehir trafiğinde düzenlemeler yapıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yılı münasebetiyle 19 Mayıs 2019 Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'a gelecek olması ve 06:00-24:00 saatleri arasında kutlanacak 100. yılı etkinlikleri kapsamında birçok etkinlik ve program düzenlenecek. Bu doğrultuda birtakım trafik önlemleri alınacak. 

ANA YOLLAR TRAFİĞE KAPANACAK 
Yapılacak yürüyüş ve etkinliklerle ilgili olarak Fuar Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, 19 Mayıs Bulvarı, Lise Caddesi ve buralara açılan cadde/sokaklar çift yönlü olarak programlar sona erene kadar araç trafiğine kapatılacak. Koşulacak olan "Maraton" nedeniyle 06:00-11:00 saatleri arsında Fuar Caddesi, Adnan Menderes Bulvarı Batı Park Sheraton Otel ile Golf Kulübü Kavşağı arası ve Atatürk Bulvarı Karayolları Kavşağı ile Atakent (TV) Kavşağı arası deniz bandı maraton başlamadan önce ve maraton sona erene kadar araç trafiğine kapatılacak. Saat 09:40'da Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak "Ana Tören Programı" nedeniyle Atatürk Bulvarı Liman Kavşağı ile Belediye Evleri Kavşağı arası saat 07:00 itibariyle kontrollü olarak trafiğe kapatılacak.

TOPLU TAŞIMA/ TRAMVAY KULLANIN
Pazar günü ana yollar kapanacağı için vatandaşların kullancağı alternatif güzergahlar şu şekilde olacak:Sinop-Atakum istikametinden gelen vatandaşlar Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, İlkadım Bulvarı, Barış Bulvarı, 100. Yıl Bulvarı. Ordu-Tekkeköy istikametinden gelen vatandaşlarımız İlkadım Bulvarı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ve Anadolu Bulvarı'nı alternatif güzergâh olarak kullanabilecekler. 19 Mayıs 2019 Pazar günü şehir merkezi genelinde araç ve yaya trafiğinde yoğunluk yaşanacağı öngörülmekte olup, Vatandaşlarıın mağduriyet yaşamamaları için trafik yoğunluğu yaşanacak ve trafiğe kapanacak yolların durumunu dikkate alarak toplu taşıma araçlarını ve tramvayları kullanmalarının faydalı olacağı değerlendirilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.