TRABZON’DA KARADENİZ DERBİSİ

TRABZON’DA KARADENİZ DERBİSİ
Samsunspor, Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arada deplasmanda Trabzonspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek..

DEV MAÇ PAZAR GÜNÜ
Ligde son oynadığı Altınordu karşısında sahadan kritik bir 3 puanla ayrılan Samsunspor, A Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arayı boş geçmiyor. Kırmızı beyazlılar Sportoto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile pazar günü Şenol Güneş kompleksi Trabzon Medikalpark stadyumunda hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Karadeniz derbisi niteliği taşıyan karşılaşmanın saati ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Samsunspor Karadeniz derbisi için cumartesi günü kara yolu ile bu maç için yola çıkacak.

EKSİKLERİMİZİ GÖRECEĞİZ
Takımdaki eksiklikleri görmek için Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek amacı ile Trabzonspor ile hazırlık maçı oynayacaklarını belirten Kırmızı beyazlıların başarılı Teknik direktörü Osman Özköylü,”Trabzonspor ile oynayacağımız hazırlık maçında futbolcularımızın son durumu daha iyi göreceğiz ve analiz yapacağız. İnşallah sakatlık veya şanssız bir durum yaşamadan bu karşılaşmayı tamamlar ve evimize mutlu bir şekilde döneriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.