TRABZONDA BÜYÜK PROVA

Samsunspor Karademir Karabük mağlubiyetinden sonra, yönetim ve teknik heyet takım içerisinde radikal kararlar alarak bundan sonra kalan sekiz maçta ne kadar puan toplayabiliriz hedefini ortaya koyarak, çalışmalarını sürdürüyorlar. Kendi sahamızda karşılaşacağımız Elazığspor müsabakasında TFF’nin verdiği anlaşılmaz ceza neticesinde bu maçın seyircisiz oynanmasına karar verildi. Sebebse Kardemir Karabük müsabakasında Samsunspor türübününde meydana gelen olaylar öne sürülmektedir, şimdi sana soruyorum TFF, bu ülkede paso lig geçerli değil mi sen Samsunspor sahasını kapatacağına o maça girmiş taraftarların paso liglerine bloke koyman gerekmiyormu.

Maça gitmeyen Samsundaki taraftarların günahı ne, onlara ne cezası veriyorsun senin uyguladığın adalet mi kendini sorgularsan çok  iyi olur. Milli maç dolaysıyla gerek süper lig’te gerekse de PTT 1. Lig’de maçlara verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Trabzonspor ve Samsunspor bu arayı en iyi şekilde değerlendirmek için kendi aralarında bir dostluk maçı tertiplediler, Samsunspor Tranzonspor başkanı’nın Erkut Tutuyu ziyaret etmesiyle geçmişe bir sünger çekelim, taraftarların arasındaki olumsuzlukları yok edelim teklifine Samsunspor’da olumlu bakınca ortaya kendiliğinden iki takım arasında bir dostluk meydana gelmiş oldu.

Trabzon Başkanı sizleri Avni Aker stadında hem Samsunspor’u hem de taraftarları en iyi şekilde ağırlayalım, iki takım arasındaki buzları eriterek, Karadeniz’in köklü takımları Samsunspor ve Trabzonspor maçı ile beyaz bir sayfa açalım demesi üzerine, Başkan Erkut Tutu teklife sıcak bakarak 27.03.2016 Pazar günü Avni Aker stadında saat 15:00 ‘da her iki takım sahada yer alarak dostlukları pekiştirme adına bir müsabaka oynanması gerçekten sevindirici olacağına inanıyorum.

Samsunspor PTT 1.liginin 27 Haftasında kendi sahasında taraftarsız oynayacağı bu önemli müsabakanın provası Trabzonspor Samsunspor maçı ile daha da önem kazanmış olacak. Yıllardır sürtüşmelere kötü tezarruhatlara bana göre nokta koyunmuş olacak, ben bu konuda Trabzonspor Başkanı Muharrem Ustayı uzattığı zeytin dalından dolayı tebrik ediyorum. Futbol birlik beraberlik ve kardeşlik oyunu değil mi her iki Başkanı da candan kutluyorum.

Samsunspor kritik bir süreçten geçiyor TFF’nin Samsunspora vermiş olduğu ağır saha kapatma ve para cezası için Samsunspor kulüp Başkanı Erkut Tutu tahkim kuruluna itirazda bulunarak cezanın kaldırılması ve hafifletilmesi için büyük bir mücadele veriyorlar. Samsunspor üzerine oynanan kirli oyunları şiddetle kınıyorum, her sezon bu takımın süperlig için önü kesilmeye çalışılıyor, ben buradan taraftarlarımıza ve Samsun halkını sağa duyuya davet ediyorum, kalan sekiz maçımızda tahriklere kapılmadan yolumuza emin adımlarla devam edelim.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR