TOSYÖV KADIN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ BAŞLADI!

TOSYÖV KADIN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ BAŞLADI!
Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Samsun Destekleme Şubesi...

Sadece kadınlardan oluşan 30 girişimci adayına yönelik KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin açılışı Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Davut Altan Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirildi..

İş Bankası Ana Sponsorluk desteği ile gerçekleştirilen girişimcilik eğitim programının açılışına İş Bankası koordinatörüyle birlikte projenin paydaşları da katıldı..

Açılış programında konuşan TOSYÖV Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topal TOSYÖV olarak 26 yıllık faaliyetlerinin temelinde girişimci yetiştirmek, uzun ömürlü işletmeleri ülke ekonomisine kazandırmak hedefinin olduğunu belirterek, KOSGEB ile 2012 yılında imzaladıkları protokol kapsamında ülke genelinde değişik illerde uygulamalı girişimcilik eğitimlerini başarılı bir şekilde sürdürdüklerini sözlerine ekledi..

TOSYÖV, İş Bankası Ana Sponsorluk desteği ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin Samsun Eğitim programına 30 kadın girişimci adayı katılacağını da kaydeden Topal,

“İlimizde mevcut kadın girişimci sayısını artırmanın İlimiz kalkınma ve büyümesinde etkin bir rol oynayacağı bilincindeyiz. Eğitim programımızla bu sorunun çözümüne katkıda bulunmak için Vakfımızın önderliğinde İş Bankası, KOSGEB ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte düzenlenecek eğitim sayesinde Samsun ekonomisine eğitim sonunda sertifikalarını alacak olan 30 Kadın girişimcinin kuracağı firma ile katma değer sağlayacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.