Torununu öldürdü

Torununu öldürdü
KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde 84 yaşındaki Ahmet Karal, geçtiğimiz yıl oğlu Orhan Karal'ı ayaklarından vurup yaralayan 33 yaşındaki torunu Erbil Ergün'ü kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.

Cinayet zanlısı Karal, olaydan sonra bankta oturup gelen polisleri izlerken şüpheli davranışları üzerine yakalandı.

Olay, saat 21.00 sıralarında İpekyolu Mahallesi'ndeki Kervansaray Kültür Merkezi önündeki parkta meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, parkta birkaç el silah sesi gelmesi üzerine buraya giden vatandaşlar, yerde kanlar içindeki bir kişiyi gördü. Durum, hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, aldığı mermi yaralarıyla olay yerinde öldüğü anlaşılan şahsın 33 yaşındaki Erbil Ergün olduğunu belirledi.

Polis ekipleri çevrede araştırma yaparken, parkın uzak noktasında bir kamelyada oturan yaşlı adamın yanına giderek olayı görüp görmediğini sordu. Şüpheli hareketlerde bulunan adam daha sonra cinayeti kendisinin işlediğini belirterek suç aleti olan tabancayı da polislere teslim etti. 84 yaşında ve prostat kanseri olduğu da anlaşılan Ahmet Karal'ın Düzce'den Gölcük'e geldiği, öldürdüğü şahsın da torunu olduğu anlaşıldı. Cinayet şüphelisi Aral, ölen torunu Erbil Ergün'ün, geçtiğimiz yıl aynı zamanda dayısı olan Orhal Karal'ı ayaklarından vurduğunu, bu yüzden geçtiğimiz yıldan beri aralarında husumet bulunduğunu söyledi. Aral, Gölcük'e geldiğinde de torunu ile aralarında geçen tartışma sonucu onu vurup öldürdüğünü anlattı. Ahmet Karal gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.