TÖRENDE DONDULAR!

TÖRENDE DONDULAR!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına, törene katılan öğrencilerin kısa kollu okul forması ile soğuktan adeta donacak duruma gelmeleri damgasını vurdu.

YAĞMURDAN KORUNDULAR
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Anıt Park'ta düzenlenen çelenk koyma töreni öncesi okul flaması ve bayrak taşıyacak öğrenciler tören alanına yarım saat önce getirildi. 23 Nisan Ortaokulu öğrencileri havanın soğuk olması nedeniyle ve yağan yağmurda ıslanmamak için parktaki ağaçların ve işyeri saçaklarının altında tören saatini bekledi.

MONTLARI ÇIKARTILDI
İl Milli Eğitim Müdürü'nün tören saatinde alana gelmesiyle tören başladı. Törene katılan zevat palto, pardesü ve kaban giynimiş şekilde hazırol vaziyetinde beklerken, Flama, bayrak ve çelenk taşıyacak olan öğrencilerin giydikleri montlar görevliler tarafınan bu esnada toplandı. Kısa kollu okul formasıyla çelenk başında bekleyen kız öğrenci, soğuk nedeniyle titremeye başladı.

KISA KOLLU KIYAFETLE DONACAKTI
Çelengi Anıta sunmak üzere geldiğinde, İl Milli Eğitim Müdürü öğrencinin üşüdüğünü farkederek,"Sen neden kısa kollusun, montunu neden çıkardın" diyerek uyarıda bulundu. Çelenk sunmanın ardından yağmur ve soğuk hava nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinlikler, Yaşar Doğu Kapalı Spor salonuna alındı. Mehmet Hazinedar


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.