Torbacı operasyonu!.. 20 gözaltı!

Torbacı operasyonu!.. 20 gözaltı!
BOLU'da uyuşturucu satanlara yönelik yapılan operasyonda aralarında bir kadının da bulunduğu 20 kişi gözaltına alınırken, zanlıların hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri özellikle gençlere sentetik haplar ve uyuşturucu madde satışı yapan torbacı olarak bilinen şüphelilere yönelik geniş çaplı soruşturma başlattı. Üç ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Salı günü Bolu, Sakarya ve Kastamonu'da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Baskın yapılan evlerde özel eğitimli narkotik köpekleriyle arama yapılırken, miktarı açıklanmayan sentetik haplar, esrar ve bazı uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Gözaltına alınan 20 kişi arasında izine gelen bir asker ile bir kadın da yer aldı.

Operasyonda gözaltına alınanlardan A.Ü., A.K, H.Y., K.Ç. ve E.U. önceki gün çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Ek gözaltı sürelerinin alınmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan T.A, Y.K, Ü.A, G.Ö, Ş.A, E.B, A.Z, Ü.K, A.A, K.K, L.D, Ü.D, D.K, H.Ç. ve T.K. bu sabah geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkalarının bulunduğu, kent merkezinde ev ve işyerlerinden yapılan çok sayıda hırsızlık olayının failleri de olduğu ortaya çıktı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.