TOPRAK ANANIN ÜRETTİKLERİ'NE BÜYÜK İLGİ

TOPRAK ANANIN ÜRETTİKLERİ'NE BÜYÜK İLGİ
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'nin, Çarşamba, Ayvacık, Salıpazarı, ve Terme ilçesinde üretim yapan kadınların ürettiği yiyecek, giyecek ve eşyalarının...

Tanıtımı ve satışı için düzenlediği 'toprak ananın ürettikleri 'adlı etkinlik büyük ilgi görüyor.

YOĞUN KATILIM OLDU
Çarşambalılar Yardımlaşma Derneği'nde gerçekleşen her ayda bir cumartesi gününe rastlayan bu etkinliğin açılışı, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ, Yakakent Belediye Başkanı Mustafa Belur ve yoğun dernek üyelerinin katıldığı, törenle gerçekleşti.

HER AY CUMARTESİ GÜNÜ
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin SARIOĞLU, "Her geçen gün derneğimizin faaliyetleri katlaya katlaya devam ediyor, bir dernek binamız vardı, şimdi ikinci dernek binamızın inşaatını tamamlayarak hizmete sunduk.
İlk binamız altlı ve üstlü lokanta işletmesi olarak devam edecek, yeni binamız ise, yönetim kurulu üyelerimizin dinlenme salonu ve oyun salonu olarak hizmete devam edecektir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya YILMAZ , yeni binamızın açılışını yaparak binada incelemelerde bulundu. Kalabalık üyelerimizin eşliğinde toprak ananın ürettiklerini yerinde gördü. Her ay cumartesiye rastlayan günlerde bu etkinliğimiz devam edecektir."dedi.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği, ilçeyi ve yöreyi tanıtmak adına 'toprak ananın ürettikleri' adlı etkinliği devam ettirerek, dernek bahçemizde gerçekleşti. Çarşamba ve komşu ilçeleri olan Ayvacık, Salıpazarı ve Termeden gelen kadın üreticiler, kilimden kıvratmaya sebzeden meyveye, süpürgeden hediyelik eşyaya, süt ürünlerinden dantel işlemelere kadar bir çok çeşitli ürünü sergileyip satışını gerçekleştirdiler. Dernek üyeleri tarafından büyük ilgi gördü ve satın aldıkları ürünler ile mutluluk duydular. Toprak ananın üretiklerine ilgi ve alakanın büyük ilgi görmüş olması üreticileri de sevindirdi.

Gazetemiz adına Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneğinin bu girişimini destekliyor, yeni binasının hizmete girmesini de, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.