TOPRAK ANANIN ORGANİK ÜRÜNLERİ SERGİLENDİ

TOPRAK ANANIN ORGANİK ÜRÜNLERİ  SERGİLENDİ
Çarşambalıllar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneğinin her ay Cumartesi günü düzenlediği 'Toprak Ananın Ürettikleri' organik doğal ürünler dernek bahçesinde sergilendi.

DOĞAL ÜRÜNLER SERGİLENDİ

Dernek bahçesinde sergilenen her türlü ürün, üyeler ve Samsun halkı tarafından ilgi gördü. Mikrofinans Programı çerçevesinde üretim yapan Çarşamba Ev Hanımları Derneği üyeleri ile civar ilçelerden getirilen ürünler sergilendi.

HALKIN BEĞENİSİNE SUNULDU
Çarşamba,Ayvacık,Salıpazarı ve Terme köylerinde üretilen doğal ve organik ürünler, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneğinin bahçesinde halkın beğenisine sunuldu.
Balından turşusuna, su böreğinden Çarşamba kıvratmasına,  fındık, ceviz,  el işleri ve takılar bir bir sergilenerek dernek üyeleri ve Samsun halkına arz edildi.
FAALİYETLER SÜRDÜRÜLECEK
Büyük ilgi gören Toprak Ananın Ürettikleri organik doğal ürünler her ay halka sunuluyor. Dernek Başkanı Saadettin Sarıoğlu, "Ben ve yönetimimin özverili çalışmalarıyla Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'nin her konuda failiyetlerini hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.